Messut ja live on jo mennyt!

Ei hätää, löydät tallenteet klikkaamalla nappia!

Lauantain lähetykset Finlandia-salista, 8.2.2020

11.00 - 11.45

Anu Grace

Kasvata itseluottamustasi ja luo runsautta

Kansainvälisesti tunnettu suomalainen enkeliopettaja, kirjailija ja elämänmuutos-ohjaaja Anu luennoi itseluottamuksen kohottamisesta ja siitä, miten voit päästää irti niukkuudesta, luoda tilaa runsaudelle ja menestykselle sekä auttaa sisäistä rikasta elämääsi luomaan rikkautta myös ulkoisesti. Anu ohjaa astumaan omaan voimaasi. Luento sisältää myös sielua ravitsevan, kristallisen energian täyttämän voimaannuttavan itseluottamusmeditaation!

12.15 - 13.15

Johanna Karpov

Sotatraumojen kollektiivinen kertaantuminen astrologisesti

Luennolla käsitellään astrologiaa ja progressiivisen kuun kiertoa Suomen näkökulmasta.  Olemme yhä sodan traumatisoimia, ja siksi emme osaa elää omassa valossamme. Kun ymmärtää, mistä on kyse, ongelmat voidaan ratkaista ja elämä alkaa sujua! Monet sodan traumatisoimien ihmisten jälkeläiset ovat sodassa itsensä kanssa, koska traumat ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle epigeneettisesti. He tarvitsevat sen avun, jota sotilaat eivät aikanaan saaneet. Johanna Karpov kertoo meille miten se tehdään. 

15.15 - 16.00

Maria Nordin

Mielen vaikutus terveyteen ja mikrobiomiin

Maria on arkkitehti, filosofi ja Free to Heal –menetelmän kehittäjä, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia voimaan paremmin. Menetelmä perustuu neuroplastisuuden hyödyntämiseen, tiedostamattoman kroonistuneen stressin purkamiseen sekä mikrobiomin muokkaamiseen. Maria kertoo, miten mielen voimalla voimme vaikuttaa mikrobiomiin ja saada miljardit mikrobit suojelemaan terveyttämme.

16.30 - 17.30

Tommy Hellsten, Laura Malmivaara, Olli Valtonen

Paneelikeskustelu: Ihmiselämän kipukohdat ja henkisyys

Keskustelupaneelissa elämän kipupisteistä ja henkisen kasvun mahdollisuuksista terapeutti, kirjailija ja luennoitsija Tommy Hellsten sekä näyttelijä ja valokuvaaja Laura Malmivaara.

Keskustelua vetää sosiaalineuvos Olli Valtonen, joka on tullut tunnetuksi HelsinkiMission

toiminnanjohtajana ja aktiivisena kirjoittajana ja juontajana.

Elämän tuomien paineiden alla nykysuomalaiset ovat yhä enenevässä määrin avautu-

massa hengellisyydestä ammennettavalle elämänvoimalle. Aikamme hengellisyyden

ja henkisyyden jano ei kanavoidu enää pelkästään perinteiden kautta vaan etsii voimaa

uskontojen lisäksi terapiasta ja erilaisista itsetuntemuksen kehittämisen menetelmistä.

Elämän kipupisteissä yksinäisyys ja monet elämän erilaiset kriisit ajavat perimmäisten

kysymysten äärelle ja vaikka kokemukset silloin ovat vaikeita, niin samalla ne voivat olla

syvästi lohduttavia ja lisäksi mahdollisuus henkiseen kasvuun.

Sunnuntain lähetykset Finlandia-salista 9.2.2020

11.00 - 12.00

Ilkka Koppelomäki

Saa mitä haluat

Haluaisitko arkesi tuntuvan paremmalta? Haluaisitko oppia ohjaamaan elämääsi paremmin siihen suuntaan, mihin haluat? Ilkan luento innostaa sinut pohtimaan, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä – ihan joka päivä. Kuulet Saa mitä haluat -prosessista ja tavasta, jonka avulla kuljet väistämättä kohti tasapainoista ja onnellista arkea, hallittua ajankäyttöä ja nautinnollista elämää. Jos kaipaat minkäänlaista muutosta elämääsi, ota ensimmäinen askel ja osallistu tälle luennolle!

12.30 - 13.30

Nanna Karalahti &
Olli Posti

Irti sokerista

Tietokirjailija Olli ja hyvinvointivalmentaja Nanna ovat lähteneet mukaan muuttamaan nykyisen ruokakulttuurin suurta haastetta, sokeririippuvuutta. Valkosokeri on ollut houkuttelevan helppoa niin kuluttajille kuin teollisuudellekin. Voiko valkosokerikoukusta päästä vapaaksi? Voiko ruokaa, juomaa ja valmistuotteita makeuttaa terveellisemmin ja samalla jopa herkullisemmin? Mitä muutoksia kannattaa kokeilla, jotta sokerihimo alkaa luontaisesti hellittää? Miten kulttuuri voisi kasvaa yli valkosokerivaiheesta ja muutenkin tyhjistä kaloreista? Näihin ja moniin modernia herkkusuuta askarruttaviin kysymyksiin Nanna ja Olli vastaavat luennollaan!

13.45 - 14.45

Elviira Krebber

Parantava ketoosi - Tervehdyttävä keto -ruokavalio lihansyöjille, vegaaneille ja kaikille siltä väliltä

Ketoruokavalio on vihdoinkin lyönyt läpi myös Suomessa ja sen suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Ei ihme, sillä monet ovat huomanneet ketoruokavalion energisoivan ja tervehdyttävän vaikutuksen. Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach, joka kirjoitti ensimmäisenä ketoruokavaliosta suurelle yleisölle kirjassaan Parantava ketoosi. Elviiralta ilmestyy juuri messujen alla uusi kirja Kasvisruokien ketokäsikirja, jossa ketoruokavaliota käsitellään kasvissyöjän näkökannalta. Esitelmässään Elviira kertoo paitsi ketoosista ja ketogeenisen ruokavalion mahdollisuuksista terveyden palauttajana, myös omakohtaisia kokemuksiaan ketoruokavaliosta yli kymmenen vuoden ajalta. Hän jakaa tietoa terveellisesti toteutetusta ketogeenisesta ruokavaliosta sekä valottaa, miten ruokavaliota voi muokata yksilöllisesti, olipa sitten kasvissyöjä tai karnivoori.

15.15 - 16.00

Teemu Syrjälä &
Kirsti Kuosmanen

Roihuava elinvoima ja seksuaalinen nautinto

Teemu on hyvinvointivalmentaja ja ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja, joka pitää suosittuja Miesten retriitti -viikonloppuja. Teemu on myös suunnitellut ”Seksuaalisen nautinnon kortit”. Kirsti on näyttelijä, psykoterapeutti, seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmentaja, tantraopettaja ja bloggari, joka työssään rohkaisee ihmisiä löytämään oman voiman, luovuuden, vapauden sekä tien nautintoon ja kukoistavaan seksuaalisuuteen. Minkälaisia kipinöitä syntyy kun Kirsti ja Teemu kohtaavat lavalla ja innostavat yleisön tutkimaan seuraavia kiehtovia aiheita? Kohdatessamme jonkun, joka saa sydämemme pamppailemaan ja kipinät sinkoilemaan kietoutuvat halut, pelot ja toiveet yhdeksi vyyhdiksi. Uskaltaessamme nauttia seksuaalisuudestamme vapaasti ja rohkeasti, sytyttää se roihuavan elinvoiman sisällämme. Miten saamme sen tapahtumaan ja pidettyä roihun yllä intiimeissä suhteissa? Miten voimme nauttia seksuaalisuudestamme täysin siemauksin?