Äitienpäivästä ja enkeleistä

Sunnuntaina vietämme äitienpäivää, joillekin se on yksi päivä vuodesta joulun lisäksi kun perhe viettää päivää yhdessä, tai ollaan yhteydessä omaan äitiin, mummoon, isoäitiin.


Oma äitini nukkui ikiuneen 2006v. Isänäiti 1952 ja äidinäiti 1972. Nämä päivät tuovat kauniita muistoja ja enkelit ovat erikoisen vahvasti läsnä tässä kauniin keväisessä päivässä, joissa useimmissa myös valkovuokot juhlistavat päivää.


Omille lapsilleni olen kertonut enkeleistä ja ainoalle rakkaalle lapsenlapselleni jo ihan pienestä pitäen, olen kertonut miten enkelit ovat läsnä meidän elämässä, jos me sallitaan heidän tulla. Enkelit eivät useinkaan puutu elämäämme, jos emme ole heitä pyytäneet, mutta rakkaudella astuvat rinnalla kulkijaksi kun vain olemme rohkeita ja avaamme sydämemme heille.
Miksi juuri nyt haluan kertoa teille enkeleistä? Koska erikoisesti äitienpäivänä poisnukkuneet äidit ja isoäidit ovat eri tavalla läsnä meidän elämässämme, itse tunnen isänäitini läsnäolon todella voimakkaasti vaikka en ole koskaan häntä fyysisesti tavannut, hän nukkui pois ennen syntymääni. Äidinäidin viimehetket myös palautuvat mieleeni kun olin häntä elämän ehtoopäivillä tervehtimässä, ja jätin yöpöydälle kimpun tulppaaneja, hän oli herätessään sanonut, että Tuulakin on käynyt täällä, ja meidän välillämme oli lähes 200 kilometriä, jotenkin vaan tuntui että piti lähteä katsomaan häntä ja se jäi meidän viimeiseksi tapaamiseksi tässä ulottuvuudessa.


Häneltä opin rukoilemisen ja enkelit, toki nuoruudessani myös koulussa käsiteltiin näitä asioita enemmän, mutta lähinnä korkeatasoisesti. Aikojen saatossa opin enkeleiden viestejä lukemaan ja konkreettisesti miten he vaikeina aikoina pitivät kädestäni etten sillalta päässyt putoamaan. Yksi kaunis asia äidinäidiltäni oli tarina jonka painoin sydämeeni , se meni jotenkin näin:

Askeleeni hiekassa näkyivät, ja toiset askeleet viereisessäni olivat suojelusenkelin jäljet, kuitenkin jäljet välillä katosivat ja kun ihmettelin eikö enkeli ole aina rinnallani? Äidinäiti vastasi, silloin enkeli on kantanut sinua kun omat voimavarasi ovat olleet lopussa, ja taas näkyi hiekassa kahdet jäljet. Lyhyt opetus tässä varmaankin on että älä anna uskosi horjua vaikka välillä luulisit enkelin olevan viereltäsi pois. Joskus lasteni usko myös horjuu, kysynkin heiltä kun autonne tekee stopin juuri moottoritiellä niin tuleeko hinausauto hakemaan sen pois pyytämättä? Vastaus on ei tietenkään, sama se on enkeleillä, jos ette pyydä, eivät he myöskään tule teitä "häiritsemään" vaan kohteliaasti odottavat kutsua, ja silloin on apua saatavissa.


Mitä pyydät enkeleiltä? Mikä juuri sillä hetkellä on tärkeää, esim. opiskelussa tulee tentti tms. olette lukeneet hyvin mutta siinä tilanteessa asiat ja tiedot karkaavat ja tuntuu että tiedot ovat hävinneet kuin taivaan tuuliin? Silloin kannattaa pyytää valaistuksen enkelit tuovan muistiin kaikki oppimasi mitä olet tästä aiheesta lukenut, ja kas kun sanat ja tiedot soljuvat paperille, ja näin läpäiset hyvin tentin tai kokeen.


Olette varmasti kuulleet enkeleiden antamista viesteistä, joista varmaan on monilla tiedossa höyhen tai sulka, toki tiedämme että se on linnusta lähtöisin mutta tämä on enkeleiden tapa kertoa asioista, kuvittelemme kun näemme mustan sulan, niin se tuo ikäviä uutisia, se nyt ei ollenkaan pidä paikkaansa vaan riippuu elämän tilanteesta minkä värisiä sulkia edestäsi löydät.


Nostin Ohjausta enkeleiltä ( Doreen Virtue) 3 korttia Äitienpäivälle, ja ensimmäisenä nousi Enkeli Serena "Olen runsauden ja yltäkylläisyyden enkeli. Jumala pitää huolen siitä, että saat tarvitsemasi taloudellisen tuen. Pysy luottavaisena". Enkeli Adriana "Minä autan sinua löytämään vastaukset rukouksiisi. Seuraa polkua, jolle opastan sinua intuitiosi, ajatustesi ja uniesi kautta". Enkeli Fiona "Olet pyytänyt apua enkeleiltä, joten ole avoin vastaanottamaan heidän opastuksensa. Sinä ansaitsen enkelten tuen!" Me tarvitsemme apua lastenkasvatuksessa, heidän kasvaessaan aikuisikään niin opiskeluun yms. Voimme silloin ohjata opastavia enkeleitä heille, mutta aina parempi jos sen lisäksi vielä itse myös pyytäisivät, ja kiitos lopuksi on tärkeää. Kun teen tarottulkintoja, ovat enkelit vahvasti kanssani mukana. Enkelit myös opettavat luonnon tärkeyden ja voiman, siksi siellä liikkuminen on niin energisoivaa, ehkä siksi valitsin tähän loppuun runon Minä metsän polkua kuljen.


Tämä keväinen Eino Leinon runo sopii tähän kevääseen ja äideille, ja meille kaikille. Tämän runon myötä toivotan teille kaikille rakkauden täyttämää Äitienpäivää.


MINÄ METSÄN POLKUA KULJEN-


Minä metsän polkua kuljen

kesäillalla aatteissaan

ja riemusta rintani paisuu

ja ma laulelen, laulelen vain.


Tuoll" lehdossa vaaran alla

oli outoa äskettäin,

niin vienoa, ihmeellistä

all" lehvien vehreäin.


Minä miekkonen vain sen tiedän,

minä vain sekä muuan muu

ja lehdon lempivä kerttu

ja tuoksuva tuomipuu!


Lämmöllä teille Tuula  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)