Aika tarttua toimeen

Kesä lähtenyt täällä saaristossa aivan ihanasti liikkeelle, joten en voi valittaa kun on hyvät etätyön mahdollisuudet.

Nostin enkelikortin Doreen Virtuen Viestejä enkeleiltä ja minusta sattui oikein sopivasti tähän hetkeen kortti TARTU TOIMEEN.


"Rukouksesi ja myönteiset odotuksesi on kuultu ja niihin on vastattu.

Olemme työskennelleet kanssasi tämän asian parissa aivan sen alusta saakka ja varjelemme edelleen sinua ja kaikkia muitakin asianosaisia.

Pysyttele nykyisellä polullasi, sillä se johtaa sinut pitkälle toivomaasi suuntaan."


Kesällä keräämme itseemme energiaa, jotta jaksamme taas pitkän syksyn ja talven, joten neuvo on ihan paikallaan, nyt kannattaa toimia tulevaisuutta ajatellen, olemme sitten nuoria tai ei enää niin kovin nuoria.


Enkelit jatkavat:

TODELLISET TOIVEESI.

"Sinulla on nyt mahdollisuus luoda elämäsi käsikirjoituksesta haluamasi kaltainen. Kun teet selkeän päätöksen siitä, mitä todellisuudessa haluat, ja tunnet ansainneesi sen, toiveesi toteutuvat kuin taikaiskusta."


Eli kun luomme positiivisia ajatuksia universumiin niin se on kuin kaiku joka vastaa huutoon, joten negatiiviset ajatukset taas tuovat negatiivisuutta, joskus menetämme uskomme mutta kuten niin usein enkelimme meitä muistuttavat, että rukouksesi on kuultu.


Mietimme myös miksi ei enkeli auta juuri silloin kun on vaikeaa, mutta meidän pitää myös kestää kipuilua, jopa tuskaa, jotta osaamme arvostaa enkelien antaman avun.

Minusta tuntuu että täällä saaristossa korkealla kalliolla istuessani olen lähempänä enkeleitä ja vietänkin joka päivä meditatiivisen hetken kalliolla, ilman kelloa ja puhelinta, ympärillä kuuluu joutsenten siipien loiske, kun menevät vedenpintaa pitkin nousematta silti ilmaan, niillä on nyt haudonta menossa ja merikotka kaartelee taivaalla, ei tosin vielä usein koska linnuilla ei ole vielä poikasia, se on sitä luonnon kiertokulkua.

Tarottien kanssa olen myös työskennellyt etänä, tehnyt puhelintulkintoja. Olen tehnyt sen mahdollisimman helpoksi ja edulliseksi asiakkaille, joten hinta ei määräydy minuuttitaksan mukaan, vaan varataan aika esim. 30min 45min jne. ja siihen löytyy kotisivuiltani hinnasto, aikoja näin kesällä löytyy ihan päivittäin, en laita kalenteriani niin täyteen joten henkilöillä joilla on kiire asian kanssa on hyvä mahdollisuus saada tulkinta jo samalle päivälle.

Suunnitteilla on myös Tarotien alkeet -oppikurssi joten myös teidän on helppo opetella Tarotien mystistä sanomaa. Kaikki on periaatteessa valmista, vain mainokset puuttuvat, tosin tämä voi lipsahtaa tuohon elo-syys kuulle.


Nyt odotan tietoa pystytäänkö järjestämään Turkuun Keskiaikaiset markkinat juhannuksen jälkeen 1.7-4-7. Olen valittujen joukossa koska minulla on tutkimustyö Tarotien historiasta, olen Suomen ainoa tarotien tulkitsija joka on sinne hyväksytty, joka vuosi vaihtuu raati joten keväällä ollaan vatsa täynnä perhosia ollaanko mukana vai ei. Tieto on tullut, mutta järjestäjät päättävät millaisissa puitteissa, näillä näkymin olisi Suurtori käytössä ehkä Porthan puisto, mutta Itäinen Rantakatu pidetään vapaana käytöstä, jonka on yleensä täyttäneet kauppiaat.

Siellä pitää olla kaikki rekvisiitta keskiaikaista ja Tarot kortit myös Visconti Tarots ovat ainoat 1320 luvun Italiasta, joita siellä käytän. Tapahtuma kerää kansainvälistä porukkaa niin myyjiin kuin yleisön joukkoon.

Nostin tapahtumalle 3. Tarotkorttia. Ensimmäisenä nousi Lanttien Varovaisuus joka kertoo huomioon otettavan viisautta ja miten tilanne kehittyy. Toisena nousi Valttien Tähti ja kertoo seuraavalla tavalla inspiraatiosta ja yhteydestä maailmakaikkeuden tietämykseen. Tämä kortti kuvaa onnistunutta ja kaunista tapahtumaa, on myös minun persoonallisuuskorttini. Kolmas kortti on Valttien Vaunut. Tämä kertoo uudesta alusta, lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun, kaikki myös viittaa että kehitys on suotuisaa ja mikään ei voi estää tapahtumaa, joten ollaan positiivisin mielin, että saamme markkinat Turkuun. Syksyn messuihin on jo tullut kutsuja, mutta en nyt niitä ala miettimään, nautin nyt kesästä.


Erilaisia Tarot kortteja on Suomessa n 300 pakkaa, itse olen tykästynyt Thot Taroteihin, ja joskus aikojen alussa käytin myös Tarot-sielun peili kirjaa Aleister Crowley Tarot Opaskirjaa apuna, kunnes löysin yliopistolta korkeampitasoisia kirjoja, mutta vasta-alkajan on hyvä aloittaa opaskirjalla niin oppii tuntemaan korttien sanomaa paremmin, värit symbolit jne.. Tarot-kortit ovat myös oiva apu meditointiin, siitä voin kertoa teille myöhemmin.

Nautitaan kesästä, ja muistakaa jos rakastamme itseämme, osaamme myös rakastaa muita.

Lämmöllä teidän Tuula

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)