Julkaisun otsikko, odota hetki päivitän sivua.

Julkaistu:
Päivämäärä

Juttelimme Annen kanssa enkeleistä, enkeleiden kanssa työskentelystä ja enkelipallojen eli orbien kuvaamisesta.

Millainen suhde Annella on enkelimaailmaan?

”Elämässäni yhteistyökumppaneita ovat aina olleet enkelit ja koko enkelimaailma. Enkelit ovat siis aina olleet läsnä ja itsestäänselvä asia. Myös yhteys niihin sieluihin, jotka ovat ihmisen kehosta henkimaailmaan siirtyneet, on selkeä.”

Miksi kaikki eivät koe henkimaailman läsnäoloa?

”Tunteemme ja ajatuksemme luovat todellisuuttamme. Erilaiset rajoittavat uskomukset, pelko ja muut kuormittavat tunteet luovat esteitä henkimaailman näkemiselle ja kokemiselle. Turhautuneisuus, vaatiminen ja pakottaminen eivät myöskään ole otollista energiaa yhteyden saamiseksi. Kaikenlainen stressi saa meidät sellaiselle taajuudelle, että henkimaailman on vaikeampi tavoittaa meitä.”

Mikä olisi avuksi?

”Omaa yhteyttään enkelimaailmaan voi lähteä avaamaan sen kautta, että tietoisesti rauhoittuu. Pysähtymällä ja päästämällä hetkeksi irti stressaavista ajatuksista kuulemme itsemme ja henkimaailman auttajamme paremmin. Yhteys syntyy helpoiten luottamuksen, rentouden ja kiitollisuuden kautta. Jätä pois kaikki vertailu ja puskeminen. Luota siihen, että saat aina apua kun sitä vilpittömästi pyydät. Vaihda ajatus uskosta tietämiseen: tiedä, että henkimaailma ja enkelit ovat todellisia.”

Miten omaa yhteyttään voisi vahvistaa?

”Tarjolla on monenlaisia kursseja, valmennuksia ja kirjallisuutta enkeleihin liittyen. Niistä voi saada lisää luottamusta ja apua omien kanavien avaamiseen. Omaa harkintakykyään kannattaa käyttää sen suhteen, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta. Jos hoitajan tai kouluttajan motiivit yhtään epäilyttävät, kannattaa kuunnella intuitiotaan. Kukaan meistä ei voi julistautua ylimmäksi auktoriteetiksi enkelten tai henkisyyden osalta. Joka ikisellä on kyky luoda oma yhteytemme henkimaailmaan ja saada sieltä tukea ja apua.”

Entä jos on jo moneen otteeseen yrittänyt, 
mutta vastauksia ei tule?

”Kokemukseni mukaan merkki tulee aina. Se ei vain aina ole sitä mitä odotamme. Jos uskomme, että ainoa oikea merkki on valkoinen höyhen, saatamme jättää huomiotta muut tärkeät merkit ja ohjauksen. Enkelimaailma antaa merkkejä läsnäolostaan monin eri tavoin. Höyhenten lisäksi kolikot, miellyttävä tuoksun tuulahdus sellaisessa paikassa, jossa tuoksu ei ole oikein mitenkään järjellisesti selitettävissä, ilmavirran hetkellinen henkäys poskella täysin tyynessä ilmanalassa sisällä tai ulkona. Voit myös kohdata jonkun ihmisen sattumalta niin, että kohtaaminen osoittautuu kummallekin osapuolelle hyvin merkitykselliseksi. Tai miettiä jotakin sinulle tärkeää asiaa ja vastaus tulee salaman nopeasti tietoisuuteesi, aivan kuin tyhjästä. Radio tai televisio voivat kytkeytyä päälle tai sulkeutua omia aikojaan, ovikello tai puhelin voivat soida itsekseen. Hyvin monella ihmisellä on kokemuksia edellisen kaltaisista tapahtumista.”

Miten enkeleiden kanssa voi työskennellä? 
Millaista apua saamme heiltä arkeemme?

”Kommunikoin enkelimaailman kanssa päivittäin. Enkeleiden kanssa yhteistyö ja avunanto tapahtuu useimmiten ajatuksen energian tasolla. Pohtiessani ja kysyessäni erilaisia asioita ja kysymyksiä enkeleiltä ja oppailta, vastaus tulee tietoisuuteen yleensä hyvin nopeasti. Voimme vaikkapa päätöstä tai elämämme suuntaa miettiessämme pyytää enkeleiltä ohjausta esimerkiksi merkkien muodossa. Kun saamme pyytämämme merkin, on meidän tehtävämme luottaa ja toimia saamamme ohjauksen mukaisesti. Varmistu kuitenkin siitä, että merkki on aitoa johdatusta, eikä vain oman egosi toivoma vastaus. Jos jokin ratkaisu on vahingoksi muille tai palvelee vain omia itsekeskeisiä tarpeitasi, kyse ei ole aidosta johdatuksesta. Voit pyytää mitä vain. Parkkipaikkaa, opastusta tai apua ihmissuhdeasioihin. Pyydä vilpittömästi ja pyydä asioita, jotka lisäävät rakkautta ja hyvää. Sellaiset pyynnöt, jotka aiheuttaisivat vahinkoa tai menevät vasten toisen ihmisen vapaata tahtoa, kaikuvat kuuroille korville.”

Kerro konkreettinen tilanne, jossa enkelit ovat vaikuttaneet elämääsi.

”Enkelit ovat pelastaneet henkeni kahteen otteeseen. Lapsena olin hukkumaisillani, kun valokädet nostivat minut pintaan ja pitivät vedenpinnan yläpuolella, kunnes äitini ehti hätiin. Toisella kerralla ajelin Helsingistä kohti kotia. Autoni lähti vaikeiden keliolosuhteiden takia pyörimään ja ajautui vastaantulijoiden kaistalle. Se saateltiin takaisin omalle kaistalle, mutta seuraavassa hetkessä olin törmäämässä kovaa vauhtia puuhun. Yhtäkkiä sininen valo ympäröi autoni ja se nostettiin varovasti pellolla oleviin traktorin uriin.”

Mistä tunnistaa aidon ohjauksen ja oikealla 
asialla olevan näkijän, kouluttajan tai hoitajan?

”Ihmiselle on annettu yhdeksi elämän oppiläksyksi oman egon tunnistaminen eri muodoissaan ihmiselämänsä aikana. Heilläkin, jotka kuvittelevat jo aikoja sitten ego-asiat omalla kohdallaan käsitelleensä, on ego. Itse asiassa silloin, kun ihminen julistaa jo lähes kaikki egoon eli matalampiin värähtelyihin liittyvät asiat käsitelleensä omalla kohdallaan, se on melko varma signaali siitä, että paljon käsiteltävää ja opittavaa vielä hänenkin kohdallaan on. Ihmisenä oleminen on jatkuvaa harjoittelua. Myös aidon jumalallisen yhteyden löytämistä itsestä ja tämän yhteyden ylläpitämistä joutuu harjoittelemaan. Ego voi saada vallan esimerkiksi silloin, kun lahjomaton ja rehellinen energiallinen itsensä kanssa työskentely on unohtunut tai jäänyt hyvin vähälle. Jos ihminen on saanut vahvoja kokemuksia valon maailmasta ja heittäytynyt täysin sen lumoihin, voi hän vauhdin, suosion ja huomion hurmassa unohtaa, että kirkkaan ja selkeän yhteyden ylläpito vaatii jatkuvaa kurinalaista itsensä kanssa työskentelyä ihmisenä, vahvaakin vahvempaa maadoitusta, maalaisjärkeä ja rehellisyyttä. Itsensä ja omien mystisten kykyjensä toistuva vahva korostaminen, johon voi sisältyä voimakas uskottelu siitä, että kyseinen ihminen ainoastaan tietää jotakin yliluonnollista, johon häntä on valmisteltu vuosia, kuuluu myös egon temppuihin. Jumalallisen yhteyden ollessa selkeä, oman mielen täyttää rakkaus, nöyryys, ilo ja suvaitsevaisuus. Ymmärrys vahvistuu siitä, että jokainen ihminen on opettaja toiselle ihmiselle. Silloinkin, kun jokin tilanne näyttäytyy ensi alkuun hieman kurjemmassa valossa. Kun oivaltaa ja ymmärtää jokaisessa ihmisessä ja tilanteessa piilevän itseä koskevan opin, joka on aina positiviinen, kiitollisuus täyttää mielen. Tällöin yhteys enkelimaailmaan yleensä pysyy kunnossa.”

Minkälaisia kanavointeja itse teet?

”Enkelten ohjaus on aina lempeää ja tukea antavaa. Se tarjoaa lohtua, mutta ei pyri ohjailemaan elämäämme. Tulevaa ei myöskään ennusteta.”

Entä minkälaisen viestin enkelit haluavat antaa lukijoille tähän hetkeen?

”Muutoksen turbulentit ajat ovat menossa. Moni elää stressin, pelon ja huolten keskellä. Omien tunteiden tunnistaminen ja tunnustaminen on tärkeää. Kun alkaa tehdä rehellistä työtä itsensä kanssa, se vaikuttaa lukemattomien muiden ihmisten elämään positiivisella tavalla. Yhteistyö, rehellisyys ja rakkaus ovat tärkeitä ja kaikenlaisen toiminnan tarkoitus on palvella myös muita, ei vain itseä. Ihmiskunta hakee uutta rakkaudellista tapaa olla ja elää. Se työ tehdään yksilötasolla.”

Annen vinkit orbien valokuvaamiseen

Ajankohta ja tunnetila

Hyviä hetkiä enkelimaailman kuvaamiseen ulkona ovat aamuvarhaiset hetket juuri ennen auringonnousua, illansuussa hetket, kun aurinko on juuri laskeutunut ja aivan pimeän aikaan. Kun mielesi on rento ja sydämessäsi kiitollisuus, on melko varmaa, että kuviisi ilmestyy enkelimaailmaa.

Kameran vihkimys 
enkelimaailman kuvaamiseen

Kameran vihkiminen enkelimaailman kuvaamiseen on tärkeää. Suosittelen tekemään seremonian, jonka tarkoituksena on vihkiä oma kamerasi yhteyteen enkelimaailman kanssa. Ota kamera käsiesi väliin ja rauhoita mielesi. Sano ympärilläsi olevalle maailmankaikkeudelle ja omalle kamerallesi: ”Siunaan ja pyhitän tämän kameran ilmentämään kuvia enkelimaailmasta, orbeina. Rakkaat enkelimaailman edustajat, kutsun teidät näkymään tällä kameralla ottamissani kuvissa. Kiitos, kiitos, kiitos.” Tämän jälkeen hengittele rauhassa vielä hetken aikaa kamerasi ollessa edelleen käsiesi välissä.

Mitä kuvata?

Muista, että yhteys enkelimaailmaan tapahtuu vilpittömän rakkauden energian taajuudella. Ajattele siis sellaisia ajatuksia, jotka tuovat sinulle syvän rakkauden tunteen. Kun olet valmis, sano ympärilläsi olevalle enkelimaailmalle: ”Tiedän, että olette lähelläni, toivon että ilmestytte kuviini, kiitos.” Suuntaa kamerasi mihin vain – taivaalle, puihin, pensaisiin – älä ajattele loogisesti, mihin kameran suuntaat, suuntaa vain ja kuvaa. Ole sinnikäs, luota ja tiedä sisimmässäsi, että enkelimaailma on lähelläsi ja jatka kuvaamista.

Zoomaa ja lisää valoa

Siirrä ottamasi kuvat tietokoneellesi voidaksesi katsoa niitä tarkemmin ja zoomata niitä lähemmäksi. Jos olet kuvannut pimeässä tai hyvin hämärässä, on mahdollista, että et heti erota kuvista koko totuutta. Voit lisätä hämäriltä näyttäviin kuviisi hiukan valon määrää eli valottaa kuvia lisää, jolloin on mahdollista, että kuvissa oleva enkelimaailma tulee esiin selkeämmin. Ihania kesäisiä hetkiä enkelten kuvaamisen parissa!

#Enkeli #Enkelit #SuviBowellan

37 katselukertaa0 kommenttia