Enkelten sanansaattaja

Julkaistu:
12/5/2015

Viralliselta nimeltäni olen Anu Wyskiel. Anu Shi Asta on arkkienkeli Metatronin minulle antama enkelinimi, henkinen nimi. Siinä nimessä on oikea värähtely ja sitä mielelläni käytän, selventää nykyisin Kaliforniassa asuva Anu alkajaisiksi.

Anu kertoo, että ei ollut lapsena mitenkään erityisen selvänäköinen tietoisesti, mutta turvautui enkeleiden apuun pelottavissa tilanteissa.

– Teininä näin kyllä unia menneistä elämistäni esimerkiksi muinaisessa Egyptissä. Näin itseni peilistä egyptiläisen näköisenä, sieluni oli sama mutta eri kehossa. Kokemukset herättelivät ajattelemaan, että olen ehkä elänyt ennenkin. Koko lapsuuteni oli ikään kuin pientä henkisyyden herättelyä ja nuorempana luin jonkin verran henkisiä kirjoja, mutta käytännössä elämäni oli aivan normaalia.

Ensimmäinen todella herättävä hetki oli Anun isän yllättävä kuolema.

– Olin kaksi päivää aiemmin täyttänyt kaksikymmentä, kun musertava uutinen tuli. Olin surusta sekaisin ja pyysin maailmankaikkeudelta, että isä tulisi uniini. Suurin piirtein puolen vuoden kuluttua näin unen, joka muutti kaiken.

Koettelemukset avasivat oven enkeleille

Unessa Anu koki olevansa jossain muualla, valohuoneessa. Hänen isänsä astui huoneeseen ovesta, jonka takana näytti olevan vielä enemmän valoa.

– Isä tuli sieltä niin onnellisena ja vapautuneena, että en häntä sellaisena koskaan hänen eläessään ollut nähnyt. Hän tuli suuren hymyn ja valon kanssa tapaamishuoneeseen, häntä ympäröi valtava rakkauden valo. Minusta tuntuu, että vietimme huoneessa koko yön jutellen ja aamulla herätessä olin täysin selkeästi tietoinen siitä, että olin todella ollut jossakin muualla – tapahtunut ei ollut vain unta, Anu muistelee.

– Vaikka juttelimme aivan arkisista asioista, veljieni kuulumisista ja elämästäni, oli kokemus valtavan voimakas. Se auttoi, en enää samalla lailla surrut isiä, vaan minulla oli todella hyvä olo hänen onnellisuudestaan. Suru oli kyllä vielä läsnä, mutta erilaisena.

Kun Anun ensimmäinen lapsi syntyi vuonna 1995, alkoi mystiikka virrata toden teolla ja vain vahvistui toisen pojan saavuttua maailmaan.

– Lapseni alkoivat tuoda enkeleitä uniini ja todella vahvoja enkelikokemuksia mukanaan heti synnyttyään. Unissa enkeli saattoi tulla hieromaan hartioitani tai tuomaan energiaa ja hoitoa, olin aivan ihmeissäni ja haltioissani. Kokemukset olivat uskomattomia, ymmärsin, että enkelit halusivat näyttää minulle olevansa oikeasti olemassa. Siinä vaiheessa en vielä kovin paljoa heistä tiennyt, mitä he ovat ja miten voivat auttaa, enkä ymmärtänyt täysin, miksi he tulevat juuri minun luokseni. Aluksi aprikoin, onko kaikki vain mielikuvitustani, tunnustaa Anu.

Mutta enkelit vain jatkoivat näyttäytymistään unissa ja toivat uusia todisteita olemassaolostaan. Avioero vuonna 1999 antoi viimeisen sysäyksen tulevaisuudelle.

– Olin henkisesti niin rikki, että tarvitsin apua, jotakin henkistä voimaa elämääni. Elämänvoima kehossani oli todella alhaalla. Menin reiki-kurssille ja sitä kautta löysin regressiohoitajan koulutuksen. Heti ensimmäinen regressiohoitoni oli äärettömän vahva kokemus ja vaikutti minuun syvästi. Muistin kolme aiempaa elämääni ja koin enkeleiden olevan käsittämättömän vahvasti läsnä. Koin niin huikeita asioita, että halusin jakaa ne myös muille. Tuolloin julistin enkeleille, että haluan olla käytettävissä heidän sanansaattajanaan ja auttajana täällä maan päällä.

Totaalinen elämänmuutos

Anu valmistui regressiohoitajaksi vuonna 2003. Tällä hetkellä hänen yrityksensä Elämänkehä järjestää ALH enkelihoitaja-, ALH enkeliopettaja- ja regressiohoitajakoulutusta sekä Atlantis kursseja ja EVS Enkelivalo Selvänäkijä koulutusta.

– 2004 olin jo aika vauhdissa hoitojen kanssa ja aloitin myös ensimmäiset enkelikoulutukset, mutta vasta 2006 luovuin aiemmasta arjestani. Siihen asti olin päivätöissä ihan tavallisessa työssä, mutta tunne siitä, että minun pitää omistaa koko elämäni muiden auttamiselle, vain vahvistui. Lopulta kutsu oli niin vahva ja ”äänekäs”, että en enää voinut istua toimistossa ja palavereissa, vaan halusin ympäröidä myös työelämäni enkeleillä. Siitä alkoi uusi, ihana ja antoisa elämäni, enkä voisi enää kuvitellakaan tekeväni mitään muuta kuin sitä, mitä sydämeni sanoo.

Anu oli aina kokenut itsensä maailmankansalaiseksi ja pitänyt kielistä sekä kokenut, että hänen pitäisi asua jossain muualla kuin Suomessa.

– Rakastan Suomea ja pidän sitä kauniina maana, Havaijin ohella toisena maailman kauneimmista alueista, mutta jostain syystä minua on aina vetänyt erityisesti Amerikan mantere. Tämä liittyy varmastikin elämätehtävääni ja vaikutusta on menneillä elämilläkin. Kun mahdollisuus muuttaa tarjoutui, tartuin siihen. Alun perin lähdin Kaliforniaan opiskelemaan psykologiaa.

Ajatuksena oli myös se, että lapset oppivat englantia ja kasvavat kosmopoliiteiksi, mutta merkittävintä oli syvä sisäinen tunne. Ja unelman toteutuminen.

– Tuttavapiirini oli huolissaan minusta, kun yksinhuoltajana lähdin toiselle puolen maailmaa kahden lapsen kanssa. Olihan mukana huoltakin, esimerkiksi miten rahat riittävät ja miten pojat kielitaidottomina pärjäävät, mutta silti minulla oli luja luottamus siihen, että kaikki menee hyvin.

Anu pyysi enkeleiden apua todeten, että tätä hän haluaa.

– Tiesin, että näin minun kuuluu tehdä. Seurasin sydäntäni ja se kannatti! Pojat sopeutuivat uskomattoman hyvin ja oppivat kielen parissa kuukaudessa. Kun vielä oivalsin, miten voin jatkaa työtäni myös Suomessa, oli kaikki hyvin.

Anu keksi, että kutsumustyötä voi jatkaa netin kautta. Hän alkoi kehittää nettikoulutuksiaan ja on tähän mennessä auttanut satoja, jopa tuhansia ihmisiä toteuttamaan kokonaisvaltaisen, positiivisen elämänmuutoksen niin internetin välityksellä kuin lähikursseillakin sekä Suomessa ja ulkomailla.

– Ensimmäinen itse luomani koulutus oli enkelihoitaja, sillä enkelit halusivat tutustuttaa itsensä kaikille siihen halukkaille. Enkelihoitajat auttavat muita tuntemaan enkelit ja enkeliopettajat taas kouluttavat uusia hoitajia – se oli sopimukseni enkeleiden kanssa. Uusimpana mukaan on tullut Atlantis kurssi tämän vuoden alussa.

Anu on myös vahvasti selvänäköinen, mutta ei koe sitä elämäntehtäväkseen, vaikka onkin tehnyt tulkintoja selvänäkijänä nelisen vuotta amerikkalaisella sivustolla. Tärkeintä on yhdistää enkelit ja ihmiset ja opettaa, voimaannuttaa ja auttaa valotyöntekijöitä antamaan ihmisille tietoa siitä, miten hekin omalta osaltaan voivat valoa viedä eteenpäin.

Sinisen meren enkelit

Anu on järjestänyt myös henkisiä valonmatkoja Havaijille vuodesta 2008 lähtien. Hän vie kurssilaisia mystisiin parantaviin voimapaikkoihin, jotka ovat yleisesti turisteilta piilossa tai vaikeasti löydettävissä. Delfiinivalo Retriitti on kokemus, jota ei voi sanoiksi pukea – päiväuinnit delfiinien kanssa ja yöllinen uinti rauskujen kanssa on jotakin unohtumatonta.

– Nuorempana minulla oli ristiriitainen suhtautuminen mereen. Olen sitä aina rakastanut, mutta Itämeren terävien tyrskyjen äärellä kasvaneena hieman pelännytkin. Kasvoin Hangossa ja siellä meri oli usein musta ja tyrskyävä, Tyyni valtameri taas jotain aivan muuta, huokaa Anu.

– Tyynimeri on jotakin taianomaista, sen aallot ovat suuria, mutta aivan erilaisia, pehmeitä ja lämpimiä. Veden turkoosi väri on todella korkean, parantavan energian väri – pelkästään merta katsomalla saat uskomatonta, ihanaa parantavaa voimaa.

Vaikkakin merta ja sen olosuhteita merivirtauksineen tulee aina kunnioittaa ja olla meressä uidessaan läsnä sekä varuillaan, kuvailee Anu Havaijin vettä energialtaan turvalliseksi – haita ei tule mieleenkään pelätä sillä delfiinit ovat läsnä.

– Delfiinien energia, niiden kauneuden runsaus ja niiden välittämä rakkaus on pakahduttavaa. Näillä sinisen meren enkeleillä on todella korkeavärähteinen energia ja ne ovat myös telepaattisia. Ne välittävät hoitavaa energiaa ja tietoisuutta siitä, että olet turvassa, kaikki on hyvin, ei tarvitse pelätä. On kuin ympärillä olisi enkeleitä, vaikka itse delfiinit ovatkin suuria ja niitä usein on paljon.

Anu kertoo delfiinien lähettävän telepaattisesti myös hoitavaa energiaa, rakkautta ja viisauksia.

– Jos olet herkkä ja avaat sydämesi, voit saada viestejä. On vain oltava avoin ja vastaanottavainen ja luotettava niihin mielikuviin ja tuntemuksiin, joita saa.

Delfiinimatkojen osallistujat ovat saaneet aidosti nauttia näiden upeiden olentojen läsnäolosta, sillä eräänkin kerran paikalle saapui satoja delfiinejä, jotka pysyivät heidän kanssaan pitkään, lähes koko uintiretken ajan.

– Kokemus on hoitava, oma meripelkoni lähti sukellusten ja delfiiniuintien myötä ja palan halusta päästä delfiinien voimakenttään yhä uudelleen.

Anna enkeleiden auttaa

Anu haluaa muistuttaa meitä kaikkia siitä, että enkelit auttavat, jos vain annamme heidän auttaa. Jos olet tilanteessa, joka ahdistaa sinua tai imee pois elämänvoimasi, tee päätös muuttaa se.

Kun päätöksen tekee, alkaa maailmankaikkeus näyttää vaihtoehtoja ja enkelit saattavat sinua oikeaan suuntaan. On tärkeää, että teet sitä, mikä tuntuu hyvältä ja aidolta, olet totuudenmukainen itseäsi kohtaan. Kun oma totuus löytyy, etenee prosessi pikkuhiljaa ja koko elämä alkaa muuttua positiivisemmaksi.

– Elämme värähtelevässä maailmankaikkeudessa joka vetovoiman lain mukaisesti vastaa sinun värähtelyysi. On siis tärkeää, että omat tunteesi ja ajatuksesi ovat yhtä unelmasi kanssa. Usko unelmiisi, pyydä enkelit avuksi ja luota, että kaikki järjestyy.

Enkelit ovat aina lähellämme, ja auttavat aivan kaikessa kun vain pyydät apua. He eivät kuitenkaan voi tehdä asioita puolestamme vaan muutos lähtee meistä itsestämme. Joskus, jos emme seuraa sisäistä ohjausta ja kuuntele enkelten ja korkeimman minän ohjausta, muutoksen aikaan saaminen vaatii romahdusta tai totaalista pohjalla käyntiä, mikä voi tuntua pelottavalta.

– Mutta sitä ei kannata pelätä, se on parasta mitä voi tapahtua, sillä jos näin käy, on silläkin tarkoitus ja siinä on mahdollisuus kasvaa ja valita toisin. Ympäristön asettamia paineita ei pidä liikaa huomioida, vaan tehdä enemmän asioita, jotka tuovat itselle hyvää oloa. Sillä kun olet onnellinen, on sinulla huomattavasti enemmän voimaa. Sydän on valtavan vahva energialähde, jos sitä vertaa ajatuksiin. Tunteet ovat viisi tuhatta kertaa voimakkaampia kun yksikään ajatus – jos löydät oikean tunteen, se mitätöi pelon ajatuksen. Ja kun löydät aidon hyvän olon, ihanan vapauden tunteen, luo ja muokkaa se elämääsi. Se on vetovoiman laki, ei uskon asia – se vain tapahtuu. Minä olen -lehti järjestää yhdessä Anun kanssa lukijamatkan Havaijille, mistä enemmän joulukuun Minä Olen lehdessä.

#AnuWyskiel #Enkeli #Enkelit

69 katselukertaa0 kommenttia