Julkaisun otsikko, odota hetki päivitän sivua.

Julkaistu:
Päivämäärä

Henkinen tunnussana on olemassa meitä varten aina – mahdollisuus päästä jälleen vapaasti virtaavaan tilaan oman sydämemme sisimmän kuuntelemisessa ja päästä oikeille raiteillemme jokapäiväisen elämämme tiellä. Yleensä meillä on tämä kontakti olemassa ja elinvoimaisena lapsuudessamme, mutta meillä on valitettavasti taipumus menettää se ajan kuluessa.

Jokainen meistä on peräisin siitä samaisesta valosta, jossa me kaikki olemme toisiimme yhteydessä, tietoisesti, osana Ykseyttä, jota Lynn McTaggart kuvailee myös Kenttänä. Tämä kokemus Ykseydestä katoaa suurimmalla osalla ihmisistä jossakin vaiheessa syntymän jälkeen, lapsuusvuosien aikana. On mielenkiintoista, että silloin kun päästämme siitä irti, olemme tietämättömiä siitä tosiasiasta, että olemme menettäneet yhden pyhimmistä ja luonnollisimmista yhteyksistämme, joita meillä ihmisolentoina on: todellisen yhteyden Jumaluuteen.

Sulkemalla tämän luonnollisen yhteytemme Jumaluuteen sekä yhteydessä olemisemme sekä itsemme että ympäristömme kanssa, me hukkaamme tärkeän avaimen. Tässä avaimessa piilee Henkinen Tunnussana, ainutlaatuinen yhteys sydämemme viisauteen. Hankalinta asiassa on se, että jos tiedostamme kaipaavamme tätä kadonnutta avainta, jolla pääsemme takaisin Henkiseen Tunnussanaan ja vaikkakin yritämme näin löytää uudelleen yhteytemme sisäiseen totuuteen, vaikuttaa polku olevan kadoksissa. Olemme eksyneet.

Erilaiset lähtökohdat

Tämä tapahtui myös meille, vaikkakin kasvatuksemme oli erilainen. Prinsessa Märtha Louise on Norjan kuninkaan Haraldin ja kuningattaren Sonjan tytär ja on ollut julkisuuden tarkkailun alla syntymästään asti. Elisabeth Nordeng on puolestaan kasvanut norjalaisessa keskivertoperheessä.

Kaikesta huolimatta meillä molemmilla oli hyvin samanlaisia kokemuksia siitä, että henkisyytemme vuoksi tunsimme kasvaessamme itsemme jollakin tapaa erilaisiksi. Me molemmat olimme erittäin herkkiä, tiedostimme itsessämme muiden tunteisiin liittyviä ja fyysisiä jännitystiloja. Me näimme energioita ihmisten ympärillä, aistimme sanoina lausumattomia totuuksia ja meillä molemmilla oli parantavat kädet. Meille itsellemme tämä oli normaalia. Ajattelimme, että kaikki pystyivät aistimaan samoin. Oli valtava shokki huomata, että näin ei suinkaan ollut.

Yrittäessämme sopeutua ympärillämme olevaan, älyllisesti ohjattuun yhteiskunnalliseen ympäristöön aloimme rajoittaa ja sulkea herkkyyttämme mahdollisimman paljon. Tällä tavoin suljimme pois päältä sisäisen navigointijärjestelmämme ja aloimme kadottaa omaa Henkistä Tunnussanaamme. Tunsimme olevamme irtikytkettyjä, yksin, erilaisia, epävarmoja ja energisesti tyhjiä.

Älymme ei täysin vastannut niitä pinnan alla kyteviä kysymyksiä, jotka nousivat esiin yhä suuremmalla intensiteetillä koko nuoruutemme ajan: Onko elämässä jotakin enemmän kuin se fyysinen taso, jolla me kaikki hyväksymme olevamme olemassa? Jos on, miten pääsemme yhteyteen sen kanssa ja mitä tarkoitusta varten? Miksi koen ja vaistoan asioita, joita muut eivät?

Yrittäessämme päästä lähemmäs vastauksia noihin kysymyksiin, ilmoittauduimme molemmat samalle selvänäköisyyden kurssille, jolle osallistuimme kahden ja puolen vuoden ajan. Rehellisesti sanottuna kaikki ei “klikannut” välittömästi. Meillä ei itse asiassa klikannut lainkaan. Kurssilla oli viisitoista ihmistä ja me voimme vieläkin muistaa (kauhulla, voisimme lisätä) ne kolme kertaa, kun yritimme saada aikaan hyväntahtoista keskustelua.

Vasta kun kurssi oli loppunut ja jatkoimme energia-luentoja ryhmän kanssa, syntyi eräänä päivänä välillemme keskustelu, jonka aiheena olivat enkelit ja yhteytemme niihin. Sillä hetkellä enkelit poistivat verhon väliltämme ja huomasimme yllättäen, että meillä oli samanlainen huumorintaju ja samat unelmat henkisinä opettajina työskentelemisestä. Etenimme tilanteesta, jossa emme pystyneet kommunikoidessamme muodostamaan edes kokonaista lausetta tilanteeseen, jossa lopetimme toistemme lauseet – se ei ollut kaukana ihmeestä. Ymmärsimme, että meitä oli valmisteltu tätä hetkeä varten koko elämämme ajan.

Kuuntele sydäntäsi

Tämän yhteistyön kautta löysimme uudelleen Henkisen Tunnussanamme ja saimme välittömästi jälleen yhteyden siihen. Meille oli yksinkertaisesti hämmästyttävää huomata, että kun aiemmin olimme fyysisesti uupuneita päivittäisten rutiinien ja niinkin yksinkertaisen asian kuin ihmisten seurassa olemisen vuoksi, pystyimmekin nyt pitämään energiatasomme korkeana läpi koko päivän – riippumatta siitä, mitä haasteita kohtasimme. Ymmärsimme intuitiivisesti sen, miten tärkeää on löytää tämä salainen Henkinen Tunnussana ja sen, että se oli aivan liian suuri asia itsellämme pidettäväksi.

Henkinen Tunnussana on kuin kieli, jota emme ehkä olisi pitkään aikaan tietoisesti käyttäneet. Kielen päivittäinen käyttö auttaa meitä pääsemään sen ytimeen ja sanvarastomme voi laajentua. Aluksi meillä voi olla ehkä vain vähäinen rauhan tunne esimerkiksi silloin, kun otamme yhteyden sydämeemme, mutta kun olemme käyttäneet Henkistä Tunnussanaa jonkin aikaa, saattaa se laajentua sisältämään tiettyä väriä tai kenties lisäksi viestejä sanojen tai tietoisuuden välityksellä. Henkisen Tunnussanan sydämeen löytääksesi tehtävä meditointi kestää vain muutaman minuutin ja voi olla upea alku päivälle. Seuraava askel on siirtyä oman sydämemme kuuntelemisesta ainoastaan meditaatiohetken aikana siihen, että olemme avoimia kuuntelemaan sitä jokapäiväisessä elämässämme.

Tämä prosessi on jokaiselle yksilölle erilainen. Yleensä, kun löydämme Henkisen Tunnussanan, on helpompaa tunnistaa sydämen viestit myös jokapäiväisessä elämässä, vaikkakin alussa ne voivat olla vaikeita havaita. Esimerkiksi tunne voi usein olla epämääräinen, emmekä tunnista, mitä tarkoitusta varten se on, koska olemme jättäneet huomiotta tämän kaltaiset impulssit monien vuosien ajan. Mutta jos me tästä lähtien joka kerta, kun saamme tällaisen pienen tönäisyn, reagoimme siihen, sydämemme tietää, että olemme alkanet kiinnittää huomiota yhteyteen ja vähitellen vahvistaa sitä. Joten seuraavan kerran, kun olemme samanlaisessa tilanteessa, tunne saattaa olla vahvempi, tai tiedostamme sen vahvemmin.

Tämän sydämen yhteyden kautta Henkinen Tunnussana voi auttaa meitä elämämme kaikilla aspekteilla aina suurista päätöksistä, kuten mihin suuntaan lähteä, pienempiin jokapäiväisen elämämme yksityiskohtiin asti, kuten mitä kehomme haluaisi illalliseksi tänään. Käytä sitä ja kysy sydämeltäsi. Totu kuuntelemaan sydäntäsi, kun sinulla on pieni tauko päiväsi aikana, kun olet suihkussa tai tekemässä päivittäisiä askareitasi. Se vie vain pienen hetken.

Sydämesi kuunteleminen saattaa sinut rakastavaan tilaan. Se tulee auttamaan sinua elämäsi luomisessa rakkauden lähtökohdasta ja houkuttelee vielä enemmän rakkautta elämääsi sekä rakkauden antamisen että vastaanottamisen kautta. Luotuasi yhteyden voit käyttää Henkistä Tunnussanaa tahtosi mukaan. Tunnussana voi vaihdella, aivan kuin tietokoneyhteys eri modeemien kautta toimiessaan, mutta kunhan vain yksinkertaisesti olet tarkkaavainen, tulet löytämään Henkisen Tunnussanan välittömästi.

Olet ainutlaatuinen

Tässä on pieni rukous, jonka tarkoitus on auttaa sinua tielläsi parempaan kommunikaatioon sydämesi kanssa. Se kannattaa sanoa ääneen joka aamu ylös noustessasi säätääksesi päivittäisen energiasi. Rakas sydänten sydän,

kiitos, että kommunikoit kanssani.

Olen avoin kuuntelemaan sinua missä tahansa muodossa kommunikoitkaan, on se sitten tunteen, näkemisen, kuulemisen, haistamisen, maistamisen tai tietämisen kautta. Tiedän, että kommunikointi kanssasi saattaa minut takaisin henkiselle polulleni ja minä kiitän sinua siitä. Olen turvassa ja uskallan olla avoin sisäiselle valolleni ja sallia sen paistaa maailmaan ja tiedän, että sinä voit auttaa minua tässä. Kirjoissamme ja pitämissämme puheissa kautta maailman käsittelemme yksityiskohtaisemmin kokemuksiamme henkisessä monimuotoisuudessa ja annamme sinulle vinkkejä siitä, miten pääset yhteyteen Henkisen Tunnussanasi kanssa. Sitä tarkastellaan tarkemmin kirjassa ”The Spiritual Password” (julkaisija Hay House Publishing tammikuu 2014).

Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että inspiroimme sinua kulkemaan eteenpäin omalla henkisellä polullasi. Sillä sinä olet ainoa, joka voi sitä polkua kulkea. Jollet sinä tee sitä, kuka sitten? Ei yksinkertaisesti ole ketään muuta, jolla on juuri sinun kokemuksesi ja näkemyksesi maailmasta ja siksi kukaan muu ei voi paikkaasi täyttää. Olet ainutlaatuinen. Jos sinä et kulje omaa polkuasi, jää se käyttämättä. Ja me kaikki tiedämme, mitä tapahtuu käyttämättä jääneille poluille; ne muuttuvat tunnistamattomiksi aluskasvillisuuden levitessä. Olemalla tietoisesti läsnä päivittäisessä elämässäsi näet polkusi selvästi.

Joka ikinen sekunti tietoisesta elämästäsi voi olla yhtey- dessä jumalalliseen itseesi loistaen valona, joka todella olet. Ole kiltti ja liity meihin löytääksesi uudelleen paikkasi elämässä, sen paikan, jossa voit olla yhteydessä sydämeesi, Äiti maahan, Universumin lähteeseen ja omaan suojelusenkeliisi Henkisen Tunnussanan kautta. Maailma tarvitsee sinua valotyöntekijänä juuri nyt. Uskallatko astua ratkaisevan askeleen?

#ElisabethNordeng #MärthaLouise #viisaus

2 katselukertaa0 kommenttia