• Janne Laakso

Ihmiskunnan suuri herääminen

Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Vaarallinen virus jyllää, ihmiset kapinoivat hallituksia vastaan, poliisit "pahoinpitelevät" ihmisiä, korruptiotapauksia nousee pintaan harva se päivä ja puolueiden kahtiajakoja nähdään poliittisilla rintamilla. Suomessakin on liikehdinnän tunnetta ilmassa. Ihmiset alkavat olemaan väsyneitä kaikenlaisiin ehtoihin ja sääntöihin. Ihmiset tappelevat jo keskenään, jos joku ei pidä maskia. Maailmalla tapahtuu siis paljon asioita, joista me ihmiset olemme huolissamme. Tulevaisuus pelottaa meitä. Ihmisiä pelottavat rokotteet, maskittomuus, tottelemattomuus viranomaisten ohjeita vastaan ja moni muu asia. Toisia ihmisiä pelottaa se, ettei joku pidä maskia, toisia taas se, mihin sillä "maskipakolla" tai "rokotepakolla" pyritään. Ihmisistä näkevät asiat yksinkertaisesti eri tavalla. Mikä sitten on tämän kaiken tarkoitus?


Moni ihminen ajattelee, että miksi joku ei tajua, että "maskipakolla" tai "rokotepakolla" on jokin suurempi tarkoitus, kuin virus. He kysyvät, eivätkö ihmiset jo herää? Mutta ihmiskunnan suuri herääminen ei koske fyysisiä asioita lainkaan. Maallisilla asioilla ei ole mitään tekemistä heräämisen kanssa. Ne ovat vain välineitä, joilla ihmisiä saadaan heräteltyä. Tässä piileekin se suuri "salaisuus". Suurella heräämisellä tarkoitetaan henkisyyteen heräämistä. Maalliset ja materiaaliset asiat ovat vain tämän dualistisen elämän välineitä, koska elämme dualistisessa maailmassa. Tällä yritetään kertoa ihmiskunnalle, että Universumissa piilee paljon muitakin asioita, kuin materiaalinen maailma. Vastaavanlaisia herätyksiä ihmiskunnalla on ollut aiemminkin.


Toiseksi, tarkoitus on tuoda ihmiset yhteen - ykseyteen. Nythän on käynyt niin, että erilaiset tapahtumat ovat saaneet ihmiset erilleen, vihaamaan ja sättimään toisiaan. Kahtiajako on todella tapahtunut. Niin kuin henkimaailma aina asian ilmaisee; "jotta voi kokea yhteenkuuluvuutta ja ykseyttä, tulee kokea erillisyyttä". Täysin sama asia, kuin, että voi kokea "hyvää", on koettava "pahaa". Ei siis ole hyvää tai pahaa, eikä myöskään erillisyyttä. Tästä tulen julkaisemaan oman kirjoituksensa – Pahuuden polariteetti. On vain ykseys, on vain yksi, ei ole kahta tai erillisyyttä. Dualistisessa maailmassa me vain koemme asiat erilaisista näkökulmista, emmekä kykene ymmärtämään asioiden kaikkia puolia. Tällä tarkoitetaankin juuri sitä polariteettia. Niin kauan, kun tunnemme erillisyyttä, asiat ovat niin kuin ovat. Niin kauan asiat "pahenevat" kunnes tajuamme ykseyden merkityksen. Ei tule olemaan mitään hokkus pokkus taikatemppua, että asiat vain paranisivat. Tai on, mutta se taikatemppu on meidän kaikkien sisällämme ja se olisi ratkaistavissa silmänräpäyksessä, jos niin haluaisimme. Miten se taikatemppu tehdään, onkin eri asia. Tästäkin tulen julkaisemaan oman kirjoituksen.


Erillisyydellä tarkoitetaan kaikkea sitä, mitä koemme fyysisesti toisistaan erillään olevina. Ei ole erikseen minua tai sinua. Ei ole erikseen Suomea tai Ruotsia. Ei ole erikseen maapalloa tai Marsia. Ei ole erikseen ihmistä tai eläintä. Ei ole erikseen meidän aurinkokuntaamme, tai teidän aurinkokuntaanne. Ei ole erikseen tätä maailmankaikkeutta tai toista maailmankaikkeutta. Kaikki on samaa, universumin energiaa, kaikkialla. Niin kauan, kun ajattelemme erillisyyttä kaikessa, niin herääminen on käynnissä. Kun maailmaa katsoo, niin herääminen on vasta todella alkamassa. Vuosi 2021 numerologian merkeissä tarkoittaa heräämistä, havahtumista ja uuden alkamista (Luku 21). Viime vuonna 2020 laitettiin vasta siemenet itämään heräämisen suhteen - koronavirus aiheutti sen erillisyyden, ahneuden ja oman edun tavoittelun esille tulon. Numerologisesti luku 20 tarkoittaa kaaosta. Viime vuosihan oli luvultaan 2x20. Väitän, että nyt vasta alkaa sellaiset tapahtumasarjat, joka pistää mietityttämään sekä ymmärtämään ykseyden merkitystä. Muistamme aina 9/11-tapahtumat ja suuren tsunamin Thaimaassa 2000-luvun alussa. Ne olivat tapahtumia, jossa ihmiset kokoontuivat yhteen, auttamaan toisiaan. Ihmiskuntaa on viimeiset 100 vuotta yritetty herätellä esim. sotien kautta. Emme ole oppineet juurikaan mitään. Tulemme kyllä oppimaan ykseyden merkityksen, näin olemme itse sen suunnitelleet ja se suunnitelma menee eteenpäin täydessä harmoniassaan sekä aikataulussaan. Mikään ei sitä voi estää, eikä hidastaa. Se on kuin usvapilvi, joka lähestyy ja kiinnittyy jokaiseen soluun, mitä pallollamme on.


Vaikka välillä tuntuu siltä, että heräämistä ei juurikaan ihmisten keskuudessa tapahdu, niin kaikki tapahtuu silti nopeutetulla aikataululla. Meidän ihmisten lineaarisessa ajanlaskussa 2000 vuottakin on pitkä aika, mutta ei Universumin ajanlaskussa, koska aikaa ei ole olemassa. Kaikki on ikuista. Kaikki tapahtuu tässä ja nyt.


Moni ihminen on jo alkanut ajattelemaan henkisyyttä ja mitä tämä kaikki on. Se on jo alku, hyvä niin. Aiemmin vastaavanlainen henkinen herääminen tapahtui n. 2000 vuotta sitten. Se oli alkua kaikelle tälle, mitä nyt saamme kokea. Kaikki lähtee ihmisistä. Ennen kuin "ihmismassa" herää, tulee heidän kokea fyysisyydessään jotain sellaista, joka "mullistaa" heidän elämäänsä. Ihmiskunta ei ole kohdannut vielä tarpeeksi vaikeuksia, joka vaikuttaisi joka päiväiseen elämään. Mutta ihmiset tulevat kyllä heräämään. Yleensä ihminen havahtuu vasta, kun jokin asia "osuu" omalle kohdalle.


Mitä henkisessä heräämisessä tapahtuu?


Meillä kaikilla on oma polkumme kuljettavana. Se polku on kuin metsäpolku, jossa tulee vastaan kiviä, kantoja, eläimiä, puita sekä metsän henkiä. Ne ovat meidän "tehtäviämme" ja "kokemuksiamme" omalla polullamme. Voidaan sanoa, että kaikki ihmiset ovat tuolla henkisellä polulla, kunnes heräävät. Osa ihmisistä ei vaan tiedä olevansa tällä polulla. He kuvittelevat kulkevansa eteenpäin ja kaikki eteen tulevat asiat ovat sattumia. Heräämisessä ymmärtää tämän polun ja polulla tulevat esteet ja kokemukset. Tuleeko matkasta rauhallinen, täyttä tyyneyttä, rakkautta ja hyväksyntää? Voin sanoa, että ei tule. Matkasta tulee pomppuinen, mutkikas ja tunteiden sekamelskaa. Kaikki kohdentuu itseemme, jotta kokisimme sen ykseyden. Ilman pomppuja emme sitä koe.


Ihmisiä ajaa tällä hetkellä hyvin voimakas egon ohjaus. Henkisessä heräämisessä sielu ottaa vallan egosta, jolloin ymmärrämme olevamme ennen kaikkea henkinen olento. Tässä tilanteessa ego ei enää kykene ohjaamaan sielua, vaan ego on lähestulkoon riisuttu kokonaan. Ego on pelkkää mielenharhan kuvitelmaa, jonka teidän kokemuksenne, uskomuksenne ja ajatuksenne ovat luoneet. Egon muokkaaminen tapahtuu kun ymmärrämme että kaikki todellisuutemme on rakentunut mielenharhan kuvitelmaan, eikä siitä mikään ole totta. Te itse olette luoneet egonne, eli oman harhanne.

Annan hyvän vinkin: kulkekaa omaa polkuanne ja seuratkaa sisimpänne ohjausta. Toisten polut eivät todennäköisesti sovi itsellemme. Omat vanhat polutkin on jo tutkittu ja osittain kävelty ja siellä tulee vastaa vain ne vanhat ja samat kokemukset. Jos elämänne on mennyt tiettyyn suuntaan ja haluatte muutosta, vaihtakaa polkua, vaihtakaa suuntaa, koska muuten ne samat vanhat samat asiat toistuvat vain uudestaan ja uudestaan. Hakkaatte päätänne seinään ja päähän sattuu.


Henkisessä heräämisessä tulee ahaa-ilmiö. Silloin ihminen voi löytää lopuksi totuuden. Totuutta on vaikea määritellä, koska ensin tulisi tietää mikä on ei totuus. Ei totuus, on se mikä ei ole totuus. Sen joudutte itse löytämään ja määrittämään, koska kukaan ei sitä voi tulla teille kertomaan. Totuus asuu kuitenkin sisällämme, eikä sitä tarvitse etsiä. Heräämisessä herätään tästä unesta, jossa vaellamme metsäpolulla. Metsäpolun aikana kohtaamamme tehtävät riisuvat egoamme joka kerta kerros kerrokselta, kuin sipulia kuorisi. Me kuvittelemme asioita ja luulemme niitä todeksi. Tällöin meillä on vielä käytössämme valheellinen totuus - EGO. Kun ego riisutaan täysin, jäljelle jää vain totuus ja heräämme tähän kaikkeen epätodelliseen. Kun totuus on paljastunut, valaistumme. Valaistuneena näemme unen, missä olemme olleet. Valaistumisessa on kyse totuuden heräämistä itsessään. Tällöin myöskin ymmärrämme ykseyden ja sen merkityksen. Tämän polun kuljettuamme, olemme tulleet päätepysäkille. Polku loppuu tähän ja lopun ajan voitte tehdä mitä haluatte tai olla tekemättä. Olette siis päässeet elämän "päätepysäkille". Onneksi olkoon! Muistakaa aina, että te itse olette aikananne kirjoittaneet oman polkunne ja sen ohjeet löytyvät itsestänne. Uskokaa ja luottakaa itseenne.


Ihmiskunnan suurin kysymys kautta aikojen onkin ollut, miksi olemme täällä, onko meillä jokin tarkoitus? Tarkoitus onkin juuri muistaa keitä me todellisuudessa olemme. Olemme henkinen olento, jolla on myös fyysinen ulottuvuus. Toinen kysymys, mitä ihmiskunta on kysynyt; onko elämää maapallon ulkopuolella? Tiedostamalla molemmat asiat, ymmärtää jo paljon koko Universumin olemassaolosta sekä sen tarpeellisuudesta.

Tulenkin antamaan teille lukijat "todisteita" näistä, myöhemmissä kirjoituksissa.