Julkaisun otsikko, odota hetki päivitän sivua.

Julkaistu:
Päivämäärä

Mikä meitä sitten pidättelee? Kuinka voimme vapauttaa itsemme elämään ihanaa, lumoavaa, virtaavaa elämää – täynnä rikkautta, rakkautta, valoa, voimaa, viisautta?

Nämä vahvat energiat aiheuttavat myös paljon vastustusta kaikilla tasoilla. Voimme todistaa kaaosta, väkivaltaa, välinpitämättömyyttä sekä maailmanlaajuisesti että omassa elämässämme. Nämä voivat aiheuttaa lamaannusta, toivottomuuden tai voimattomuuden tunnetta.

Kuitenkin jokainen hetki, jokainen kokemus on mahdollisuus muuttaa oman elämäsi suuntaa ja sitä kautta parantaa myös maailmaa. Jos tunnet, että tarvitset siihen apua, älä epäröi etsiä. Olemme täällä yhdessä oppimassa ja autamme toinen toisiamme rakkauteen, virtaavuuteen ja omaan itseemme.

Mikä on tarina, jota kerrot elämästäsi

Mitä jos voisit muuttaa todellisuutesi vaihtamalla tarinasi? Tässä ihmeellisessä soivassa maailmankaikkeudessa luomme todellisuutta värähtelymme kautta. Ajatukset eivät sinällään luo, vaan niiden laukaisemat tunteet, värähtelyt.

Tunnista tarinat, joihin jäät helposti emotionaalisesti kiinni. Mikä Sinulle on se tavallisin, jota ei aina huomaakaan, joka jää kuin levy pyörimään päähän ja ajatuksiin? Nämä pyörimään jäävät levyt eivät yleensä ole kovinkaan kohottavia, eivätkä juurikaan tee Sinusta magneettia elämän ihmeille. Eikö vain?

Onko Sinun levylläsi mahdollisesti: Miksi aina minä? Miksei…? Miksi…? Aina hän… Aina minä… Hän ei koskaan…

Ovatko nämä kysymykset avaavia tai keventäviä?

Rajoittavat ajatuksemme tuntuvat oikeutetuilta ja puolustamme niitä, ”niin niin mutta kun”. Laajenemmeko silloin vaiko kutistumme?

Tiedostamaton mieli on oppinut ”auttamaan” ja ”suojelemaan” meitä. Se yrittää selittää, selvittää ja ratkaista. Se pyörittelee, pohtii ja pähkäilee. Se vie menneeseen, tulevaan, jossitteluun, mutkutteluun, sitkutteluun. Se ei ole läsnä, vaikka tuntuisi, että se ei muuta olekaan kuin ikuisesti läsnä.

Kuinka moni meistä on muokannut omaa olemistaan ja pienentänyt itseään, jotta voisimme kuulua porukkaan? Juoruilu ja toisten arvostelu kuuluvat tähän lajiin. Mitä jos meidän luomamme rajoitukset olisivatkin osa peitetarinaa, jonka avulla tunnemme tulevamme hyväksytyiksi? Haluamme rakkautta hinnalla millä hyvänsä ja olemme oppineet, ettemme kelpaa omana ainutlaatuisena itsenämme.

Sitten luulemme olevamme sitä, mitä emme oikeasti ole. Määrittelemme itsemme ja maailmamme rajoitusten kautta, jotka eivät ole todellisia. Suremme kuviteltuja puutteita, pelkäämme kuviteltua tulevaisuutta, huolehdimme, häpeämme, epäilemme, syytämme itseämme ja muita. Yritämme sopia ”todellisuuteen”, joka on luotu illuusioista ja jossa meillä ei ole mahdollisuuksia eikä voimaa. Tunnemme olevamme rakkauden ja valon ulkopuolella, loukussa ja hyljättyjä.

On mahdotonta avautua uudelle todellisuudelle, jos jatkaa vanhaa tarinaa, ruokkii vanhaa todellisuutta ja antaa tiedostamattoman reagoinnin ja projisoinnin rehottaa. Pysähdy ja tee inventaario ajatuksistasi ja tavoistasi. Kuuntele mikä vahvistaa ja kannustaa Sinua parhaaseesi ja vieläkin parempaan. Kitke pois kaikki, mikä on sen tiellä. Kerro menneisyydestä vain kohottavia ja sydämelle hyvää tekeviä tarinoita. Mikä on se ääretön energia, jonka otan vastaan juuri nyt, jotta voin synnyttää itseni tähän hetkeen ja elää parasta elämääni?

Nyt on Sinun aikasi

Näiden vahvojen energioiden aika on myös Sinun aikasi.

Kun otamme uudelleen haltuumme meille alkuperäisen vapauden, äärettömyyden, luovuuden, tasapainon, ilon ja rauhan tilan, ”todellisuus” tulee vastaan ja heijastaa sen meille. On mahdollista herätä uuteen tietoisuuteen, syntyä vapauteen ja oman totuutemme todellisuuteen. Näemme illuusion verhon läpi, astumme ulos rajoituksien verkosta ja muistamme kuka olemme. On aika olla se, joka on aina ollut vapaa, ääretön eikä koskaan hukassa.

Jokaisella meistä on hetkiä, jolloin olemme kokeneet tuon äärettömän, jolloin hymyilemme kilpaa auringon kanssa, liitelemme vapaana ja vahvana, tietäen, tuntien, luottaen. Tunnemme kaiken yhteyden, korkeimman olemassaolon, on kuin hengailisi enkelten kanssa. Mitä jos voisimme kohottaa itsemme elämään tässä korkeammassa energiassa, valon tilassa, vapaudessa kaiken aikaa? Millaista olisi elämäsi? Millainen olisi tarinasi?

Anna itsellesi lupa olla vapaa

Hengitä syvään. Anna itsesi muistaa. Kuvittele koko kehosi tilaksi, avaruudeksi. Hengitä itsesi auki ja tähän hetkeen. Laajene. Ylös ja joka suuntaan. Kuvittele matkaavasi oman korkeimman minäsi valoon. Tunne sen värähtely, voima, rakkaus. Korkeammalle. Laajemmalle. Hengitä sen energia Sinuun, tilaasi, avaruuteesi. Ole se.

Pyydä korkeinta minääsi näyttämään, mitä rakkaus, rikkaus, virtaavuus on. Tunne energia, joka virtaa Sinuun. Kuvittele, että se ympäröi ja täyttää Sinut, virtaa lävitsesi sulattaen kaiken jännityksen, ärsytyksen huolen, epäröinnin, surun, pelon…

Anna korkeimman minäsi näyttää Sinulle sen, minkä voit oppia luuloista, määritelmistä, uskomuksista, peloista, rajoituksista, epäonnistumisista, uhrauksista… niin, ettei Sinun tarvitse enää luoda tilaisuuksia oppia niistä.

Korkein minäsi sulattaa valoon nämä rajoitukset ja illuusion luomat ajatus- ja uskomuskuviot, ei vain tästä hetkestä, vaan niiden syntymähetkestä alkaen kaikkien aikojen ja ulottuvuuksien läpi. Tunne se. Näe se. Kiitä siitä.

Anna korkeimman minäsi näyttää mielellesi, että sitä arvostetaan sen hyvää tarkoittavasta työstä ja että se voi tuntea olonsa turvalliseksi uudessa vapauden, valon, runsauden, rikkauden, rakkauden ja virtaavuuden tilassa. Anna mielesi nähdä sydämen silmin ja olla osa tilaa, jossa annat itsellesi luvan olla vapaa.

Hengitä syvään. Anna jokaisen osan itsestäsi muistaa oman elämäsi totuus.

Luota, että kaikki on hyvin ja että jokainen hetki tarjoaa mahdollisuuden syntyä uudelleen oman sydämesi viisaudelle, omalle valtavalle valollesi, aidolle läsnäololle, jonka aika on nyt.

Värähtele rohkeasti oman voimasi sisällä. Mitä tarvitsetkin, on tässä joka hetki. Ole. Ota vastaan. Anna itsesi olla. Hengitä syvään. Hymyile. Avaa itsesi rakkaudelle ja rikkaudelle. Jokainen hetki on mahdollisuus. Valitse. Virtaa. Valitse. Virtaa.

Äärettömyys, avaruus ja sielusi valo kutsuu Sinut tanssiin, omalle tiellesi ja omaan totuuteesi. Olet vapaa. 

#hetki #UllaSuokko #uudelleensyntyminen

4 katselukertaa0 kommenttia