• Janne Laakso

Mystinen kanavointiMitä ihmettä kanavointi tarkoittaa? Onko se jotain mystistä yhteydenottoa tuonpuoleiseen savun ja erilaisten kilkuttimien kanssa? Yleensä kun sanotaan ääneen sana kanavointi, osa ihmisistä on, että vau ja osa lähtee pelosta "karkuun". Kanavointi ei ole mitään mystistä, se ei ole pelottavaa, eikä se todellakaan ole mitään ihmeellistä. Toki tieteelle se on ihmeellistä sekä höpö höpöä. Kanavointi on joka päiväistä meille kaikille. Osa sen tuntee ja tietää, osa ei ole edes koskaan ajatellut sitä. Meillä jokaisella on henkiopas, joka ohjaa meitä kaikessa. Henkiopas näyttäytyy meille kaikille ajatuksina ja tunteina. Joskus ihmiset ihmettelevät, mistä moiset ajatukset tai tunteet tiettyihin asioihin tulevat, niin sieltähän ne. Me kaikki siis kanavoimme joka päivä ja koko ajan.


Tietyt ihmiset kykenevät hiljentymään ja saamaan juuri tiettyä tietoa, tietyllä hetkellä. Siinäkään ei ole mitään ihmeellistä. Senkin me kaikki voimme tehdä koska vain. Tässä kysytäänkin taitoa poissulkea ego ajatuksistamme ja keskittyä vain "tulevaan" tietoon. Jotkut tekevät sen istuen hiljaa, toiset tekevät musiikkia, toiset kirjoittavat ja jotkut saavat tietoonsa erilaisia kaavoja, kuten E=mc2. Itselläni se tulee kirjoituksen muodossa. Joskus tulee mieleen tietty aihe, mistä pitää kirjoittaa, joskus tulee taas koko kirjoitus päähäni, minkä sitten vain näpytän koneelle. Mielenkiintoiseksi asiasta tekee sen, että kaikilla teksteillä on tarkoituksensa, joka on juuri oikeaan aikaan kirjoitettu ja julkaistu oikeassa paikassa ja foorumissa. Kun kaikki tekstit sitten laitetaan yhteen läjään ja ihmettelen miksi olen ko. aiheista kirjoittanut syntyykin tarkkaa tarkempi sointu tiettyihin asioihin. Kuten olen huomannut omista teksteistäni, niin kaikilla aiheilla on ollut hyvinkin aikansa ja paikkansa lukijoille.


Moni aina kysyy, kuinka puhdas kanavoitu tieto on tai kuinka varmistaa sen aitouden. Ei ole muuta kuin puhdasta tai aitoa tietoa. Ei ole väärää tai "likaista" tietoa. Kyse on egosta. Kuinka paljon annamme egon tulla väliin ja keksiä omia asioita kanavointiin. Silloinhan onkin kyse satutuokiosta, jossa ego keksii tarinoita. Tieto mikä "toiselta puolelta" tulee, on täysin puhdasta, rakkaudellista, aitoa ja täyttä tavaraa, aina. Ei sieltä välillä tule joulupukki kertomaan tarinoita, vaan henkimaailman tavoitteena on auttaa ihmisiä ja asia, mitä kerrotaan, on juuri mitä pitääkin. On toki paljon kanavointeja, jossa tietoa tulee vaikka kuinka ja sitten ei niitä tapahdukaan. Se onkin eri juttu se. Tämä onkin ennustamista.


Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa ihmisiä maallisessa elämässä. Henkimaailma onkin varsin "innokas" antamaan meille neuvoja ajattelemaan sekä toimimaan meidän parhaaksemme erilaisissa tilanteissa. Henkimaailman ja henkilön välissä on vain ego, joka saattaa muuttaa kanavoinnin tietoa. Egoon taas vaikuttaa ihmisen omat käsityksensä elämästä ja asioista. Jos tämä ego saadaan kytkettyä mahdollisimman hiljaiseksi, on kanavoitu tieto "puhtaampaa". Egoa ei kuitenkaan voida, eikä ole tarkoituskaan kytkeä pois päältä kokonaan, koska ihmiselämän "suola" onkin egossa. Ego on juuri se mikä pitää meidät hengissä tässä ihmisruumiissa.


Kaikissa uskonnollisissa kirjoissa on kanavoitua tietoa. Kautta aikojen on ollut erilaisia ennustajia monilla eri nimikkeillä. On ollut profeettoja, shamaaneja ja vaikka mitä. Raamatussakin on mainittu näitä ennustajia tai profeettoja, tunnetuimman ehkä olleen Johanneksen ilmestyskirja. Kaikissa kirjoituksissa on sama teema - Jumalten viestejä ihmisille.


Se mikä itseäni hämmästyttää kanavoinnissa on, että me tiedämme jo kaikki ne samat asiat, mitä kanavoija meille kertoo, koska se sama tieto löytyy sisältämme. Kyse on kollektiivisesta tiedosta, joka kaikilla on, ei vain tietyillä. Henkimaailman tieto on siis jo meillä täällä maanpäällä, miksi siis kysyä jostain muualta? Tietysti kanavoijat antavat meille vahvistuksia asioista. Kanavoinnin suurin mysteeri onkin varmaan tulevaisuuden ennustaminen. Jotkut ovat puhuneet, että itse Kristus kävi antamassa tietynlaisen tiedon, että ensi viikolla tapahtuu sitä tai tätä. Sitä ei voi tehdä kukaan, ei edes itse Universumin päällikkö. Meillä ihmisillä on elämässämme vapaa tahto tiettyihin asioihin ja me valitsemme tietyltä osin polkumme. Kun kanavoinnissa "näkyy" tulevaisuus, niin se tarkoittaa ainoastaan ja vain yhtä aikaikkunaa, joka on mahdollista toteutua tietyin tarkoituksin. Mikäli valitsemme toisen tien, niin se ei välttämättä tapahdukaan. Siksi onkin vaarallista alkaa ennustamaan kanavoinnissa tulevia tapahtumia. Vaikka meillä on vapaa tahto, niin tietyt asiat vain tapahtuvat, vaikka mikä olisi. Se kuuluu taas omaan sielunsuunnitelmaamme, joko saadaksemme tietyn kokemuksen, opin tai sitten herra karma puuttuu peliin. Muistakaa, että karma ei tarkoita aina negatiivisia asioita elämässämme, vaan se saattaa tuntua hyvinkin positiiviselta. Eli tietyt asiat ovat tapahtumia, jotka joka tapauksessa toteutuu. Näitä asioita voidaankin kanavoinnin kautta tuoda julki ihmisille, koska ne vaan ovat ja tapahtuvat. Itselläni tuntuu olevan aika moni asia, jotka vaan tapahtuvat, ihan ilman vapaata tahtoa, täydessä ohjauksessa. Olenkin osaksi suorittamassa täällä karmallisia tehtäviä, auttaen ihmiskuntaa. Annankin tässä muutama esimerkkejä kanavoidusta tiedosta ja tapahtumista;


Kävin vuonna 2020 mediaalista peruskurssia. Kanavoidussa tiedossa olin saanut useaan kertaan tiedon, että en tule käymään kurssia loppuun. Mummoni (edesmennyt) oli jo 9 kk:tta ennen kurssin loppu huipentumaa kertonut, ettet tule kurssia loppuun käymään. Tämän ilmoituksen sain siis jo ennen kuin edes aloitin kurssin. Itsepintaisesti yritin saada kurssia vietyä loppuun. Yritin egollisesti muuttaa suunniteltua tapahtumaa. Loppupeleissä asia meni juurikin niin, kuin mummoni oli asian ilmoittanut. Viimeisenä kurssipäivänä auton ikkunat hajosivat ja selkäni venähti niin pahasti, että en päässyt kurssia loppuun käymään. Tälläkin kaikella oli oma tarkoituksensa. Tulen myöhemmässä kirjoituksessa avaamaan tapahtumaa tarkemmin.


Toinen oma esimerkki on tammikuun alkuun sijoittuva asia. Olin saanut taas jälleen kerran mummoltani viestejä jo viime syksynä, että vuodenvaihteessa 2020/2021 otetaan minuun yhteyttä ja ehdotetaan yhteistyökuviota työn merkeissä. Itselläni ei siis ollut harmainta aavistusta mitä se mahtoi tarkoittaa. Samoihin aikoihin lopetin kaikki maksavat asiakkaat henkimaailman "toiveesta", jotta uusi ovi aukeaisi. Henkimaailman "toiveesta", tein työtä käskettyä. Lopetin siis lokakuussa 2020 yritykseni maksavat asiakkaat. Odotin siis kuin kuuta nousevaa vuodenvaihdetta ja ihmettelin mitä tuleman pitäisi. Astrologisestikin tammikuun 11. päivä näytti palkkionmaksun aikaa. Olihan kyseessä Jupiterin ohitus. Aika kului ja päivä läheni. Tuli su 10.1.21 ja sain viestin sosiaalisen median kautta. Siinä kysyttiin numeroani, tietyllä henkilöllä oli asiaa. Annoin numeroni ja hetki meni ja puhelin pärisi. No niin, siis 11.1 oli se päivä ja 10.1 se puhelu tuli. Tapasimme henkilön kanssa 15.1 ja nyt suunnittelu käy kuumana yhteistyökuviota henkisten valmennusten merkeissä. Siis tieto ja tiedot osuivat täydellisesti oikein ja oikeaan aikaan. Kaikella on tarkoituksensa!


Kolmas esimerkki kanavoinnista onkin mielenkiintoinen. Maaliskuussa 2020 kävi kanavoinnissamme Kaisa (nimi muutettu). Hänellä oli ollut kaikenlaisia haasteita työelämässä ja yksityiselämässä, etenkin miehensä Jaakon (nimi muutettu) kanssa. Hän kyselikin asioita, eritoten mieheensä liittyen. Kanavoinnissa selvisi, että Kaisa ja Jaakko olivat aiemmin eläneet yhdessä muutama tuhat vuotta sitten Marokossa, molemmat miehinä. He olivat omistaneet yhdessä jonkinlaisen "basaarikaupan", sen aikaisen kaupan. Jaakko oli sitten huijannut toista miestä (Kaisaa) jollain tavoin ja heidän tiensä erosivat silloin tuhansia vuosia sitten. Näin Jaakolle oli kertynyt karmanvelkaa tuhansia vuosi sitten elätystä elämästä. Kanavoinnissa selvisi myös, että nykyinen mies Jaakko, oli sitten valinnut tähän elämään karman velan maksun takaisin. Tässä vaiheessa Kaisa kysyi, että mitä kanavoija näkee hänen miehestään nyt? Kanavoijalle kerrottiin kyseessä on karman velka ja ennen kuin se on maksettu loppuun, mitään erikoista suhteessa ei ole tapahtuvan. Tähän Kaisa sanoi, että he olivat eronneet juuri edellisenä päivänä. Kaisa siis yritti "testata" skeptisenä kanavointia, jättämällä kertomatta juuri tapahtuneen eron. Kaisalle kerrottiin, että kun kyse on karman velasta, niin vaikka eroaisi ja muuttaisi ties mihin, niin karman velka on aina karman velka. Niin kauan, kun se on maksamatta, niin asiat vain ovat. Kun velka on maksettu, niin kuvioon astuu vapaa tahto. Sen jälkeen on oma valintansa mitä tehdä. No tietysti Kaisa oli skeptinen asioihin, mutta juttu menikin mutkikkaammaksi. Meni viikkoja ja Kaisa palasi asiaan ja kysyi, siitä karman velan maksusta. Saimme tietää, että velanmaksu olisi sellainen, että miehen (Jaakon) tuli muuttaa pois, jotta Kaisa saisi henkisen herätyksen itselleen ja alkaisi miettiä enemmän omaa kehitystään. (tähän väliin sanottakoon, että Kaisa halusi eroa, vastoin tahtoaan, mutta tietyt asiat eivät vaan onnistuneet Jaakon kanssa enää). Kaisa alkoi miettimään asioita ja henkisyys pilkahtikin hänen omassa elämässään. Silti Kaisa oli pettynyt, että suhde Jaakon kanssa meni niin kuin meni. Meni kuukausia ja Kaisa soitti silloin tällöin, kysyäkseen asioita eikä ollut tyytyväinen oloonsa. Yhtenä joulukuisena päivä Kaisa soitti ja oli kummissaan kaikesta. Jaakko, kenen kanssa oli tullut ero, sairastui vakavasti ja Kaisa oli kuullut tästä. Empaattisena ihmisenä Kaisa ei tietenkään voinut olla täysin välittämättä Jaakon sairaudesta, vaan otti yhteyttä ja antoi tukensa täysin Jaakolle. No, kysyimme henkimaailmalta asiaa ja vastaus olikin selkeä - karman velka on nyt sitten maksettu tästä asiasta ja nyt on vapaa tahto. Meni ehkä kaksi viikkoa ja soitin Kaisalle kysyäkseni kuulumisia, vaikka jo tiesinkin etukäteen mitä hän minulle kertoisi. Kyllä, Kaisa ja Jaakko olivat palanneet yhteen ja kaikki näytti erinomaisen hyvälle, kun elää päivä kerrallaan. Kanavoinnista oli siis kulunut nyt 8 kk:tta, jossa Kaisalle kerrottiin karman velallisista asioista ja niistä ei ihan noin vaan pääse eroon, ennen kuin ne on kulutettu. Tässä tapauksessa siis Jaakko maksoi tuhansia vuosia sitten tehdyn "huijauksen" Kaisalle palveluksena, jossa hän jättäisi Kaisan, että Kaisa heräisi henkisesti asioihin.


Kuunnelkaa itseänne. Kanavoinnissa ei tule julki mitään asiaa, mitä te ette jo tietäisi. Universumin kaikki tiedot ovat sisimmässänne ja jokaisessa solussanne. Kanavoitsija ei voi mitenkään tietää enempää teidän asioista, kuin te itse. Ei henkimaailmassakaan ole ketään kukaan osaa sanoa enempää teistä kuin te. Me kuvittelemme tiedon olevan kanavoinnissa joltakin "ulkopuoliselta hahmolta" tai Jumalalta. Muistettakoon, taas jälleen kerran päädymme siihen samaan asiaan ja "legendaariseen" lauseeseen. Ei ole kuin yksi, ykseys. Kanavoinnissakin me keskustelemme vain ja ainoastaan itsemme kanssa, joten kuunnelkaa sisimpäänne.


Rakkautta kaikille
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)