Vapun kuulumisia

Vappu meni kovin talvisen kylmissä olosuhteissa saaristossa, piti olla täydet talvitamineet päällä, aurinko porotti kyllä täydeltä taivaalta, pieniä kumpupilviä lukuun ottamatta.


Lähdimme Korppoosta ja suuntasimme Airistolle katsomaan, joko tuttuja olisi jo rantautuneena vai vieläkö on veneiden huolto menossa. Tapasimme kiinnostavan pariskunnan Hämeestä. He olivat vuokranneet mökin Airistolta ja tuoneet veneen trailerilla, olivat lähdössä Cafe Satmarkkiin kahville, siellä nimittäin on lämpimiä munkkeja, niitä paistetaan siellä koko ajan.

Mies oli kovinkin paljon kierrellyt siellä myös minun kotiseudullani, joten juttua riitti. Tuttu oli Björkkö ja Birknästen tanssipaikka, siellä on tullut pyörähdeltyä nuorena useamman kerran ja nyt vanhemmiten suku yms. juhlissa.

Me poikkesimme myös Satmarkkiin kahville, siellä omistaja tunnisti minut ja pyysi kirjoittamiani kirjoja heille, esittelyyn ja käyntikorttejani, onhan minulla siellä saaristossa aina tapahtumia joita voi seurailla kotisivuiltani mm. siellä oli entisen omistajan aikana mutta muuton yhteydessä ne oli ilmeisesti omistaja vienyt kotiinsa, hän oli tuttuni ruotsinlaivalta ja myös asiakkaani.


Tämä viikkoni on työntäyteinen kuten koko toukokuu, on tulossa kursseja, kuvauksia, meditointitapahtumia ja niihin liittyviä järjestelytöitä, joten kannattaa viimeistään loppukuusta tarkkailla nettisivujani. Äitienpäivä on jo ensi viikonloppuna, lapset ovat vinkanneet tulevansa jo lauantaina ja tuovat tarjoilut tullessaan, toivottavasti ilma olisi suosiollinen jotta voisimme antimista nauttia ulkona. Molemmat tyttäret ovat vuorotyössä, joten perhejuhlissa aina pientä säätöä, mutta hyvin on kaikki aina mennyt.


Mieheni oli myös siikaongella sunnuntaina, kun itse jäin tv:een taustajoukkoihin päivystämään. Huonoa tuuria kun hänellä on yleensä kamera mukana, mutta nyt ei kun n. 60 joutsenta oli laskeutunut lahdelle jossa hän oli, toki oli vanhalla puhelimella ottanut kuvia mutta en osaa niitä siitä laittaa koneelleni.


Tällä viikolla on myös pari Tyksin reissua, ensin on lääkärikontrolli ja torstaina menen kuuntelemaan luentoa terveydestä ja kehon hyvinvoinnista. Kuulun sellaiseen ryhmään ja kaiken kaikkiaan on meillä kuusi kokoontumista. Kirjoittelen teille taas kuulemisiani, ja seurailkaa myös Instagramiani, kun sain sen nyt aikaiseksi tauon jälkeen.


Lämmöllä teidän Tuula.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)