Vuoden 2021 Minä Olen -luentopaketti nyt saatavilla tallenteina!

Osto vaatii rekisteröitymisen Minaolen.fi -sivustolle.

Katseluoikeus on voimassa 31.12.2021 asti.

Ei sisällä Paula Heinosen ”Naishormonit ja hyvän olon salaisuus” -luentoa.

Jos sinulla on Messulippu+ hankittuna, kirjaudu vain sisään!

Jos olit rekisteröinyt kauan aikaisemmin, saatat joutua rekisteröityä uudelleen. :)

Yli 30 huikeaa luennoitsijaa ja heidän luentoa katsottavanasi heti tilauksen jälkeen!

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen

Tilaa luovuudelle

Tunnettua taiteilijapariskuntaa Manuela Boscoa ja Ture Kilpeläistä yhdistää vahvasti syvä henkisyys. He uskovat avoimesti universumin ohjanneen heidät yhteen. Kaksikko luo tällä hetkellä taidetta yhdessä Boskil-nimisessä yrityksessään, jonka perusajatuksena on
tuoda taidetta ihmisten jokapäiväiseen arkeen. Boskilin tuotteet perustuvat Manuelan taiteeseen.

Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen
Miia Moisio

Masentuneen ihmisen mielenmaisema

Masennuksesta kärsii hyvin moni, mutta sitä ymmärretään huonosti – masennus on paljon monitahoisempi sairaus kuin pelkkä masennusoireiden luettelo. Luennon aikana Miia Moisio pyrkii avaamaan masennusta monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti ja pohdiskelee ääneen niitä asioita, jotka voivat toimia masennuksen vastalääkkeinä.

Miia Moisio
Ilkka Koppelomäki

Saa mitä haluat - oman elämän suunnitteleminen

Haluaisitko arkesi tuntuvan paremmalta? Haluaisitko oppia ohjaamaan elämääsi paremmin siihen suuntaan mihin haluat? Luento innostaa sinut pohtimaan, mitä elämältä oikeasti haluat ja miten voisit tehdä siitä mielekästä – ihan joka päivä. Kuulet Saa mitä haluat -prosessista ja tavasta, jonka avulla kuljet väistämättä kohti tasapainoista ja onnellista arkea, hallittua ajankäyttöä ja nautinnollista elämää. Jos kaipaat minkäänlaista muutosta elämääsi, ota ensimmäinen askel ja osallistu tälle luennolle!

Ilkka Koppelomäki
Eevi Minkkinen

Mitä läheisriippuvuus on ja mikä siitä toipumisessa on oleellisinta?

Läheisriippuvuus on lyhykäisyydessään sitä, että pitää yllä toistuvasti satuttavaa suhdetta itsensä kustannuksella. Läheisriippuvuus EI kerro mitenkään ihmisen viallisuudesta tai tyhmyydestä - läheisriippuvuus koskettaa täysin tavallisia, älykkäitä ja empaattisia ihmisiä - joilla on syvä inhimillinen tarve - tulla rakastetuksi.

Eevi Minkkinen
Satu Lähteenkorva

Terveesti tasapainossa – Mitä se on?

Epätasapainosta on tullut uusi normi – ja se on epänormaalia. Aikamme yksilökorosteisuus on väsyttänyt ihmisen. Olemme sairastuneet vahvuuteen. Siksi olen vilpittömän kiitollinen, että individualismi on tullut tiensä päähän!

Satu Lähteenkorva
Kaisa Peltola

Häpeän alkemia

Epäterve häpeä on erillisyyttä. Se erillistää meidät siitä, mikä on meille kaikkein luonnollisinta ja todellisinta: kehosta, elävästä yhteydestä toisiin, luovuudesta, rakkaudesta ja omakohtaisesta yhteydestä pyhyyteen. Kehoihimme, alitajuntaamme ja kulttuuriimme kietoutunut häpeätrauma avautuu piilostaan näkyväksi ja purkautuu vasta, kun sitä tarkastelee rohkeasti erilaisista näkökulmista – myös niistä, joista ei ole ennen puhuttu: häpäisykulttuuristamme tai uskonnon keskeisestä vaikutuksesta häpeätraumaamme. Tämä luento läpivalaisee jähmettävää häpeäkulttuuriamme ja häpeän salakavalaa dynamiikkaa kaleidoskoopin lailla.

Kaisa Peltola
Marika Rosenborg

Mahdollisuuksien parisuhde kutsuu kasvamaan yhdessä

Parisuhteessa koettu ahdistus ei ole vastaus, vaan kysymys, joka kutsuu meidät pohtimaan ydintarpeitamme. Luennolla käydään läpi parisuhteen tyypillisempiä kriisejä ja niistä selviytymistä tunnekeskeisen pariterapian näkökulmasta.Mistä tiedän onko kyseessä  oma kasvukriisi vai parisuhteen päivityspysäkki?  Miten voin toimia yhteiseksi hyväksi? Mistä tiedän lähteäkö vai jäädä? Kuinka olla uskollinen itselleen ja samalla rehellinen kumppanille?

Marika Rosenborg
Tri Ilkka Virolainen & Tri Harri Virolainen

Vapauta tukahdutetut tunteet

Ihmisillä ja varsinkin suomalaisilla on paljon kehittämisen varaa tunteiden ilmaisussa ja niiden kokemisessa. Yleisesti ottaen meillä kaikilla on paljon tukahdutettuja tunteita. Tämä heijastuu negatiivisesti työhön, ihmissuhteisiin ja terveyteen.

Tri Ilkka Virolainen & Tri Harri Virolainen
Maija Ilmoniemi

Yksin, mutta ei yksinäinen – Näin helpotat yksinäisyyden tunnetta ja pääset turvalliseen yksinoloon

Yksinäisyys on kokemus siitä, ettei kukaan tarvitse, enkä minä ole kenellekään tärkeä. Se
tuntuu usein möykyltä, johon on vaikea saada otetta.

Maija Ilmoniemi
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)