Kiehtooko Tarot-kortit ja niiden tulkitseminen?

Lähde verkkokurssin avulla innostuneesti avaamaan ovia Tarotien kiehtovaan maailmaan tunnetun ja arvostetun Tarotmestarin Tuula Huhtalan opastuksella.

Osto ja kurssille osallistuminen vaatii rekisteröitymisen minaolen.fi  -palveluun.

Tuula Huhtala - Yli 30 vuotta kokemusta Tarot-korteista.

Tuula Huhtala on työskennellyt Tarotien parissa jo yli 30 vuotta, esiintynyt mediassa, suurilla estradeilla ja haluaa nyt opettaa taitojaan muille. Kurssin käytyäsi olet valmis tekemään Tarot tulkintoja esimerkiksi itsellesi, ystävillesi ja vaikka kotikutsuilla pienille 3-5 hengen ryhmille. Opit tuntemaan korttien värit ja symbolit ja käyttämään intuitiotasi. Kun käytät ensin intuitiotasi ja vasta sen jälkeen Tarot-kirjan merkityksiä, opit huomaamaan myös, miten korttien merkitykset ja viestit muuntautuvat eri kysymysten kohdalla, ja silloin, kun kortit vaihtavat paikkaa tehdyssä rivissä. 

Peruskurssilla tutustut kortteihin ja opit tekemään tulkintoja.

Taroteja on käytetty aikojen alusta asti auttamaan elämän suurissa kysymyksissä, antamaan elämälle suuntaa ja neuvoja, miten toimia erilaisissa tilanteissa. Keskiaikaiset sodat, riidat, metsästyskauden aloittaminen, että ehditään ajoissa riista/kala paikoille ennen vihollista ovat olleet Tarot korttien kysymysten äärellä hoveissa ja ylhäisten parissa jo ammoisina aikoina. Suuret päätökset tehtiin usein Tarot tulkitsijan kanssa. Ennustamiseen ja korttipeleihin Taroteja alettiin käyttää vasta 1500 luvun alkupuolella.

Opi ottamaan Tarot -korttisi käyttöön

Erilaisia Tarot korttipakkoja on satoja, mutta periaate on niissä muuten sama paitsi ns. käänteisillä korteilla (mukana myös tällä kurssilla). Oppimateriaali kurssilla on aluksi Aleister Crowleyn Tarot Opaskirja ja Crowley Thoth tarotkortit (pakassa on 78 korttia).

Opi tunnistamaan Tarot -kortit ja niiden merkitykset

Opi tulkitsemaan ja ymmärtämään korttien merkityksiä. Yhdellä kortilla on eri ihmisille täysin eri merkitys--jopa samalle ihmiselle jollakin kortilla voi olla eri merkitys eri aikoina ja eri tilanteissa. 

Löydä sisäinen opas ja intuitiiviset oivallukset

Tarot - sielun peili kirja jota pääasiassa käytämme antaa sinulle apua ja  esimerkkikysymyksiä kun Tarot-korteilta kysyminen on vielä haastavaa ilman harjoitettua intuitiota.

Pöytien tekemistä, workshoppeja sekä harjoituksia

Kasvata itsevarmuuttasi luentaan ja opi tekemään suosituimpia pöytiä. Opit tulkitsemaan korttien symboliikkaa, värejä ja elementtejä.

Kokemuksia Tuulasta ja Taroteista

Tuula Huhtala on selkeä ja suorasanainen tulkitsija, hänen tulkinnoissaan näkyy pitkä kokemus ja ammattitaito. Tuula tulkitsee intuitiivisesti pyyteettömän rakkauden lähtökohdista. Suosittelen häntä lämpimästi.

Simo Siljamäki

Tuula Huhtala taitaa tarot-kortit ja osaa selkeästi sanoa mitä tarotit kertovat. Hän aina niin hienosti soveltaa korttien sanomaa asiakkaan elämäntilanteeseen. Olen itse saanut Tuulalta ja tarot-korteilta monia vahvistuksia mieltäni askarruttaviin kysymyksiin. Ne ovat osaltaan viitoittaneet matkaani. Kiitos siitä. Olen tuntenut Tuulan noin 20 vuotta. Tapasimme ensi kerran Nummelassa hyvinvointitapahtumassa. Siitä alkaen Tuula ja tarot-kortit ovat olleet minulle tuttu juttu joka vuosi.

Reijo Välkkynen

Tuula Huhtalan tarot tuntemus ja ymmärrys on jotain ihan omaa luokkaansa. Taito tulkita ja antaa evästyksiä elämään -
on taito, jota ei koulussa opita. Kyse on aivan muusta kuin ennustamisesta ja käyttäisin enemmin sanoja avoinna olevien teiden avaamisesta kuulijalle kuvaamaan tarotien tulkintaa. Luennoitsijana Tuula tempaa osallistujan mukaansa upealle tarot-matkalle, kouluttajana avaa ovia mielenkiintoiseen tarot-maailmaan ja suorasanaisena ihmisenä saa kuulijat pitämään jalat maan pinnalla. :-)

Jaana Pirttisalo-Mäkelä

Tuula oli ensimmäinen, joka katsoi minulle tarot-kortteja. Vuosi oli 2017. Ja nyt on käynyt niin, että Tuula on katsonut minulle tarotteja useamman kerran vuodessa jo 5 vuoden ajan. Minulla on kokemuksia myös muutamasta muusta tarot-korttien lukijasta Yhdysvalloista, Englannista ja Suomesta. Kaikki he ovat olleet hyviä, mutta Tuula on kuitenkin ollut paras. Luotan Tuulaan, sillä hänen suhtautuminen elämään ja asioihin on mutkatonta, juurevaa ja laajaa. Kaiken tämän kruunaa sopivan hersyvä huumorin kukka.

Iiu Susiraja

Miten Tarot voi auttaa sinua ja muita ympärilläsi?

Erinomainen itsetutkiskelun väline.

Tarot-korttien avulla pääset tutustumaan itseesi myös pintaa syvemmälle turvallisesti.

Vahvistaa intuitiota.

Tarot-korttien avulla opit luottamaan itseesi ja intuitioosi.

Tunnista kehittymistä vaativia osa-alueita.

Tarot-kortteja voi hyödyntää esimerkiksi myös päätöksenteossa, manifestoinnissa, suunnittelussa ja meditaation apuvälineenä.

Avaa keskustelun myös vaikeista asioista

Tarot-korttien avulla keskustelun avaaminen tapahtuu luonnollisesti. Voit kysyä korteilta lähes mitä vain.

Oletko jo ostanut verkkokurssin?

Luento 1

Uusien korttien käyttöönotto. 
Tarot pöydän teko opastaen havainnollisesti miten kortteja käytetään.

Luento 2

Suurten salaisuuksien kortit

Luento 3

Intuitiiviset oivallukset
Sisäisen oppaan löytäminen
Päätöksien tekeminen esim. uravalinta
Menneisyyden asioiden läpikäyminen

Luento 4

Pienten salaisuuksien kortit
Kysymyksiä henkilöistä, jotka eivät ole paikalla. Voit kysyä esimerkiksi henkilöstä, johon tunnet
vetovoimaa (rakkautta) ja haluaisit tietää hänen tunteistaan?
3 erilaista rakkauspöytää

Luento 5

Symbolit
Värit
Oma persoonallisuuskortti

Luento 6

Symboleja (Lootus, veden elementit, rakkaus: antava ja vastaanottava, oinas, rapu, tuli energia jne.)

Kurssin sisältö

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Tilaa uutiskirje

Kiitos! Olet onnistuneesti tilannut uutiskirjeen! :)