Toimitus- ja Maksuehdot

Toimitustavat

Digitaaliset tuotteet toimitetaan heti maksun jälkeen Minä Olen -palvelun välityksellä ellei tilauksessa erikseen muuta mainita. Ennakkotilaukset toimitetaan ilmoitettuna julkaisu- tai tapahtumapäivänä.

 

Fyysisten tuotteiden toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä kohdasta "Toimitustapa". Kuljetusliikkeiden seurantanumerolla asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun tilaus on käsitelty ja kerromme myös mahdollisen Postin tai Matkahuollon seurantakoodin. Lehtien tilauksissa seurantatunnusta ei anneta.

Maksutavat

Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

PayPal

PayPal-palvelun keskeiset tiedot

 
Mikä PayPal-palvelu on?

PayPalin avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa sähköistä rahaa verkossa. Lisäksi se tarjoaa muita rahoitus- ja oheispalveluja. Näitä palveluja kutsutaan jäljempänä yhteisellä nimellä "Palvelu".

Voit käyttää Palvelua yksittäisen maksun eli kertamaksun tekemiseen tai voit luoda tilin, jolloin voit suorittaa maksuja helpommin, vastaanottaa ja lähettää maksuja sekä saada käyttöösi lisätoimintoja ja parempia maksutietoja.

 
Kuka tarjoaa Palvelun?

Palveluntarjoaja rekisteröidyille käyttäjille Euroopan talousalueen maissa on PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (R.C.S. Luxembourg B 118 349) ("PayPal"). PayPalin yhteystiedot ovat tällä asiakaspalvelusivulla. Ohjeet hätätapauksia varten ovat jäljempänä kohdassa "Miten toimia".

PayPal on saanut asianmukaisesti luvan toimia Luxemburgissa pankkina (eli lakikielellä "luottolaitoksena"). Luxemburgin rahoitusalaa säätelevä viranomainen Commission de Surveillance du Secteur Financier eli CSSF valvoo toimintamme vakautta. CSSF ylläpitää rekisteriä säätelemistään organisaatioista osoitteessa https://supervisedentities.apps.cssf.lu/index.html?language=en#Home. PayPal on rekisterissä numerolla B00000351, mutta voit etsiä yrityksemme rekisteristä myös nimen perusteella.

Tarkemmat PayPal-palvelun käyttöehdot löydät osoitteesta: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/servicedescription-full?locale.x=fi_FI#1